up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Instinct trail Whistle

plus
Instinct trail

Instinct Trail Whistle

Tuotekuvaus Instinct trail Whistle

Alumiini pilli avaimenperä.
Pakollinen esine suurimmalle osalle seikkailuistasi ja kilpailuistasi !.
Väri:
Kulta.
Mitat:
6xø1cm.
Paino:
9 g.


Haluatko lisää juoksu ja triatlon tuotteita Instinct trail:lta? runnerinn:sta, omasta juoksu ja triatlonverkkokaupastasi, löydät laajan valikoiman juoksu ja triatlontuotteita, kuten Instinct trail Whistle. Tällä hetkellä Instinct trail Whistle on saatavilla runsaasti varastossamme. Asiakkaidemme tarpeet ovat meille tärkeitä ja valitsemme aina kaikki juoksu ja triatlonvarusteet erittäin huolellisesti yksityiskohtia tarkastellen.

Ominaisuudet Instinct trail Whistle

Väri
Kultainen
Alakategoriat
Turvallisuus
Tuotetyyppi
Pillit

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Instinct trail Whistle

Pilli

-

Käytännöllinen ja kevyt, ihanteellinen turvasarjoille ja pakollinen moniin kilpailutoimintoihin

Instinct trail Whistle

Erittäin kevyt alumiinipilli

-

Yksinkertainen muotoilu, kevyt ja sopii täydellisesti pienimpään taskuun. Pilli tekee loistavan lisäyksen kaikkiin turvasarjoihin. Se on pakollinen tuote vaellukselleni ja vuorikiipeilylle.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up