up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Julbo Valokromaattiset Aurinkolasit Rush

Julbo Valokromaattiset Aurinkolasit Rush

Julbo Valokromaattiset Aurinkolasit Rush

plus
Julbo

Julbo Valokromaattiset Aurinkolasit Rush

Tuotekuvaus Julbo Valokromaattiset Aurinkolasit Rush

Kompromissitonta suorituskykyä tarjoava RUSH on paras vastaus pyöräilyyn ja kaikkiin urheilulajeihin, joissa yhdistyvät kestävyys ja nopeus. Täysin tuuletettu linssi on suunniteltu tarjoamaan maksimaalinen sivuttainen ja pystysuora näkökenttä esteettömälle näkymälle missä tahansa asennossa. Flex³-temppeli tarjoaa erinomaisen säädön täydelliseen otteeseen ja mukavuuteen ja on yhteensopiva kaiken tyyppisten kypärien kanssa. Saatavana REACTIV -valokromilinsseillämme, RUSH on täydellinen ase suojaamaan silmiäsi päivinä, jolloin olet 100%.
Ominaisuudet:
Nenän tarttuvuus: joustava, iskunvaimentava kahvan insertti sillassa.
3D-nenäsovitus: Erityiset nenätyynyt ovat säädettävissä joka suuntaan niin, että lasit sopivat kaikkiin nenämuotoihin ja varmistavat lyömättömän pidon kaikissa olosuhteissa.
Asian Fit: Runkoergonomia mukautettu Aasian kasvojen muotoihin.
Flex 3 temppelit: Tempelin ydin voidaan säätää 3 suuntaan (sivusuunnassa, pystysuoraan ja pituuteen) 3 erityisen säätöalueen (temppelit, käyrä ja korvat) kautta. Rajoittamaton säädettävyys erinomaiseen otteeseen ja mukavuuteen ja yhteensopiva kaikkien markkinoilla olevien kypärien kanssa.
Täysi tuuletus: Erittäin tuuletetut aurinkolasit, jotka sallivat ilman täydellisen kiertämisen sumun estämiseksi.
Grip Tech: Ainutlaatuinen pehmeä mukavuusmateriaali temppeleissä, joka ei tartu hiuksiin, antaen täydellisen otteen ja mukavuuden
Panoraamanäkymä: Leveä linssipinta maksimaalisen näkökentän saavuttamiseksi.
Kokonaispeite: Maksimi suoja auringonvalolta äärimmäisissä olosuhteissa.
Tekniset tiedot:
Linssin syvyys: 50
Etäisyys: 14
Temppelin pituus: 130
Pohja: 6
Saranat: Ei
Nettopaino grammoina: 38 g


Jos pidät Julbo Valokromaattiset Aurinkolasit Rush:sta, tutustu myös muihin Julbo:n juoksu ja triatlontuotteisiin Juoksuvarusteet osastollamme ja Aurinkolasit katalogissamme. Lisäksi, kun teet ostoksia runnerinn:ssa, omassa juoksu ja triatlon verkkokaupassasi, liityt samalla suureen urheiluyhteisöömme, josta voit saada hyviä vinkkejä, lukea tuotearvosteluja ja parhaita tarjouksia, joista olet kiinnostunut.

Ominaisuudet Julbo Valokromaattiset Aurinkolasit Rush

Linssityyppi
Tummuva
Väri
Musta
Ikä
Aikuiset
Suoja-aste
Photochromic 0-3

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Mukavat lasit

-

Mukavat lasit, hyvä fotokromialue 0-3

Uskomattomat lasit!

-

Erittäin hyvä tuote! Suosittelen epäröimättä. Reaktiiviset fotokromilasit ovat uskomattomia. Ja myös lasit ovat erittäin kevyet ja mukavat.

Loistava tuote

-

epäilemättä parhaat koskaan hankitut aurinkolasit, fotokromaattiset linssit ovat ilmoitetun mukaisia, niillä on jo 3 vuotta ja pysyvät yhtä hyvänä kuin silloin kun sain ne.

Erinomaiset suojalasit pyöräilijälle

-

Sopii käytettäväksi mihin tahansa aikaan päivästä ja säällä kuin säällä. Kätevästi säädettävissä kasvojen muodon mukaan (käsivarret ja nenätyynyt). Leveät linssit sulkevat lähes kaiken tarkastelun reunassa.

Erinomainen valinta eri olosuhteisiin

-

jos harrastat hiihtoa, maastojuoksu, mtb jne. eri olosuhteissa, tämä reaktiivinen lasi mukautuu nopeasti olosuhteisiin!

Hyvät google's)

-

Много читал хорошего и долго сомневался, все же Oakley провереннее и надежнее, но ... Katso kaikki arvostelut Уже сделал несколько выездов, фотохром отличный. Смена не быстрая, но это первые мои очки и я не знаю с чем сравнить. Сидят неплохо, надо поиграться с настройками, думаю тут тоже плюс. Рамки великоваты и немного закрывают обзор по сравнению с безоправными очками. Антифог немного проверил, хорошая штука, но уже тепло и полноценного теста не успел сделать В целом очки без эффекта Вау, но качествееные и надеюсь прослужат долго)

Hienot lasit!!!!

-

Hienot lasit!!!! Suosittelen Photochromic-lasitoppia!

Suuri mtb päivällä tai yöllä

-

Huurtumista estävät ominaisuudet yhdistettynä laajakirjoiseen fotokromaattiseen, hyvään peitteeseen ja tukevaan kehykseen tekevät siitä ihanteellisen valinnan vuoden MTB: lle tai FATBIKElle.

Hyvät pyöräilulasit, jotka eivät koskaan liukastuneet

-

Hyvä kantama (0-3). Hyvä adoptioaika ja kunto, ei koskaan liukastunut minuun. Myös hyvä ilmanvaihto. Ei paras sivukuvan ja nenäsillan suunnittelussa, mutta istuvuus ja valokromaattinen laatu ovat minulle huippuluokkaa.

Nopea reaktio valaistusolosuhteisiin

-

Erittäin hyvät ja kevyet lasit. Sopii erityisesti naisille, joilla on kapeat kasvot. Lasi-kehysten sieraimet ja päät voidaan säätää täydellisesti. Ostan nämä lasit uudestaan sydämenlyönnissä. Toimitus tapahtui hyvin nopeasti. Kaikki täydellistä

Julbo aina hyvä

-

Erittäin hyvät valokromiset linssit. Ne reagoivat melko nopeasti valon muutoksiin, ne ovat melko mukavia ja eivät sumua helposti. Lisäksi ne tarjoavat hyvän näytön, jotta ilma ei kuivaa silmiäsi. Ainoa haittapuoli on mielestäni se, että et voi vaihtaa lasia.

Täydellinen mtb: lle

-

Reaktiivi 0-3 -malli sopii erinomaisesti polku- ja enduro-reiteille. Ne mukautuvat jatkuvasti tämänhetkisiin valoolosuhteisiin. Yritin 1-3 ja vaikka tehokas, kun siirryt teknisempiin metsäpolkuihin, ne ovat liian tummia minun makuuni. Näiden avulla sinulla on suuri selkeys etkä sumenna, vaikka hikoilet paljon kiipeilyillä. Erittäin onnellinen!

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

Aiheeseen liittyvät tuotteet

clouse menu Sulje
up up