up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top
Kotisivu

Juoksuvarusteet

Aurinkolasit - Linssikategoriat: Luokka 3 - Aurinkoista/kirkas valo

()
load

Minkälaiset aurinkolasit ovat parhaita juoksemiseen?

Yksi keskeisistä tekijöistä suorituskyvyn parantamisessa on kyky nähdä asiat silmilläsi. Visio on todellakin arvokas. Lähes kaikki urheilijat uskoisivat vakaasti, että kyky nähdä selvästi on yksi parhaista omaisuuksistaan. Koska juoksun tunnustetaan olevan suosittu harrastus ympäri maailmaa, jota monet harrastavat muihin fyysisiin aktiviteetteihin verrattuna, elävän näkökyvyn tärkeys on avain juoksussa.
Juoksu aurinkolasit ovat mitä jokainen juoksija etsii pitääkseen silmänsä radalla ja suojatakseen näön haitallisilta UV säteiltä.
Parhaiten toimivat aurinkolasit on valmistettu tavalla, joka auttaa suojaamaan näkösi monin tavoin ja eri olosuhteissa. Se auttaa suojaamaan sinua erilaisilta silmätulehduksilta, joita voi tapahtua jatkuvasta hikoilusta silmiin ja sen jälkeen hankaamisesta.
Silmäsi voivat joutua lian ja pölyn uhriksi, kun olet liikkeellä, mutta juoksevat aurinkolasit ovat välissä suojana ja suojaavat silmiäsi kaikilta näiltä ärsyttäviltä tekijöiltä.
Alla on muutamia parhaita juoksulaseja, jotka voit valita, kun lähdet kohti seuraavaa ostostasi.

Zeal Boone juoksevat aurinkolasit

Nämä ovat kevyet, kestävät ja mukavat juoksulasit. Ne ovat kestäviä siinä määrin, että sinun ei tarvitse vaivautua, jos pudotat ne.

Julbo Aero aurinkolasit

Näiden lasien yläosassa on tuuletusaukko, joka helpottaa ilmanvaihtoa ja auttaa välttämään sumua pitämällä ilmavirta linssin ja kehyksen välissä.

ROKA Halsey aurinkolasit

Tämä tunnetaan paremmin siitä, että se on uskomattoman kevyt ja antaa muodille uuden ilmeen. Siinä on monisuuntainen GEKO pehmustustekniikka, joka tarttuu kasvoihisi, vaikka olisit erittäin hikoileva. Jotkut tunnetuimmista tuotemerkeistä, jotka tarjoavat parhaat aurinkolasit juoksuun, mainitaan viitteellesi; Nike , Oakley , Julbo , Zone3 , Cebe .

clouse menu Sulje