up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top

Millaisia pyyhkeitä tarvitsen juoksemiseen?

Koska harjoitteluun tarvitaan viihtyisää ja kätevää, tarvitaan erilaisia juoksuvarusteita, et voi koskaan hukata hikipyyhkeitä, joita kutsutaan pyyhkeiksi juoksuun, koska sillä on sama merkitys kuin muilla harjoituspakkauksessa olevilla esineillä.
Kehon lämpötilan pitäminen normaalilla tasolla on yhtä tärkeää kuin nesteytys, koska se auttaa sinua toimimaan paremmin ja säästää paljon energiaa, jonka avulla voit treenata pidempään.
Juoksemiseen käytetty pyyhe ei ainoastaan tuo miellyttävää oloa, vaan se myös haihduttaa jäähdytyksen, koska se auttaa siirtämään lämpöä kehosta pyyhkeeseen.

Valmistuksessa käytetty kangas

Puuvillapyyhkeitä suositellaan enimmäkseen harjoituksiin, mutta on myös muita vaihtoehtoja, kuten pellava, mikrokuitu, bambu.
Seuraavassa on esitetty muutamia käynnissä käytettäviä pyyhkeitä, joita voit käyttää myöhemmin:

Alfamo Mesh jäähdytyspyyhkeet tunnetaan parhaiten nopeasta jäähdytyselementistä, koska ne aktivoituvat muutamassa sekunnissa.
SYourself Galaxy jäähdytyspyyhe auttaa sinua estämään lämpöaaltoja ja antaa sinulle virkistävän ja miellyttävän tunteen silloin, kun sitä eniten tarvitaan. Näitä on saatavana eri tyyleissä.
Ergodyne Chill jäähdytyspyyhkeet sidotaan helposti kaulan ympärille, mikä antaa mukavuutta ja rentoutumista. Ne ovat pehmeitä ja käteviä säätää harjoituspakkauksessa.
Jotkut tunnetuimmista tuotemerkeistä, jotka tarjoavat urheilu /juoksupyyheluokan parasta tuotetta, mainitaan tässä: Adidas , Nike , Joma , Kelme , Zoot .

clouse menu Sulje