up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top
Kotisivu

Juoksuvarusteet

Varaosat - Tuotetyyppi: Linssit

()
load

Mitä varaosia tarvitsen juoksemiseen?

Juoksun varaosat

Seuraavassa on joitain varaosia käytettäväksi . Voit ostaa varaosia juoksemiseen Scott , Oakley , Rudy Project , Tsl Outdoor .

Sukkahousut
Juoksutrikoot voivat auttaa sinua pitämään lämmön. Vaikka ne ovat houkuttelevimpia vaihtoehtoja, sukkahousut voivat tukea sinua juoksuharjoittelussa. Sukkahousujen käyttäminen pitää sinut lämpimänä talvella ja lisää apua, joten voit hukata vähemmän aikaa tilanteesta huolehtimiseen ja enemmän aikaa juoksemiseen.

Aurinkolasit
Aurinkolasit eivät saa keskeyttää saavutustasi. Joukko aurinkolaseja, jotka pysyvät paikallaan ja sopivat juoksuessasi, voivat parantaa suoritusta suojaamalla silmiäsi auringolta, estämällä silmäniskuja ja lisää stressiä, ahdistusta ja kulkeutumista. ”

Sukat
Juoksusukat on tarkoitettu puristamaan lihaksia tasaisesti lisäämään verenkiertoa, vähentämään väsymystä ja edistämään paranemisaikaa pitämään sinut juoksemassa ylimääräistä ja pidemmän matkan. Rajoittavat juoksusukat voivat vaihdella polvipituudesta vasikoihin pienempiin, nilkan pituisiin, vain jalkoihin.

Vyö
Juoksuvyö on enemmän ylimääräistä kuin tyylikuvaus, kun se tulee juoksijoille. Se on välttämätön varaosa, joka voi suorittaa juoksuharjoituksesi kätevästi. Kun juokset useita tunteja, tarvitset jonnekin, johon voit laittaa matkapuhelimesi ja muut pienet tarpeesi. Useimmat shortsit eivät pidä taskuja.

Kengät
Juoksukengän tulee suojata jalka ja juoksija vaurioilta. Se varmistaa kantapään vakauden ja suojaa ihoa vammoilta. Sen pitäisi myös rajoittaa todennäköisiä vaarallisia vaikutusvahvuuksia, kun jalka osuu maastoon ja antaa samalla voimaa urheilijalle.


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje