up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Kelme Lenkkitossut K Kinetic Elastic

plus
Kelme

Kelme Lenkkitossut K Kinetic Elastic

Tuotekuvaus Kelme Lenkkitossut K Kinetic Elastic

KIDS-juoksukengät jokapäiväiseen käyttöön, erittäin näyttävä ulkonäkö. Se käyttää heijastavia materiaaleja ja siinä on vahvistuskappaleita varpaassa ja kantapäässä lisäämään kestävyyttä. Elastinen ja tarranauhajärjestelmä lisää jalkatukea, erittäin kevyt ja vakaa Phylon-pohja.


Tekniset tiedot:

Koostumus: / Synteettinen & tekstiili


Onko Kelme Lenkkitossut K Kinetic Elastic etsimäsi tuote? runnerinn:sta löydät kaikenlaisia Juoksukengättuotteita parhailta tuotemerkeiltä. Esimerkiksi Kelme on markkinoiden johtava ja erittäin korkealaatuinen tuotemerkki. Älä odota enää pidempään ja hanki parhaat varusteet juoksu ja triatlonverkkokaupasta.

Ominaisuudet Kelme Lenkkitossut K Kinetic Elastic

Kiinnitykset
Velcro ja nauhat
Väri
Valkoinen
Ominaisuudet
Heijastavat yksityiskohdat
Sukupuoli
Unisex
Kengän leveys
Normaali
Kengät
juoksukengät
Korkeus Saappaat
Alhainen

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kelme Lenkkitossut K Kinetic Elastic

Joustava ja mukava.

-

Ne ovat hienoja, vaikka ne antavat paljon kokoa.

Kelme Lenkkitossut K Kinetic Elastic

Kenkien tilaus

-

Kengät ovat erittäin mukavat ja kevyet, eivät paina mitään... Toimitus on ollut nopea, tilasin ensimmäistä kertaa ja toistan...

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up