up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Kelme Lenkkitossut Valencia

plus
Kelme

Kelme Lenkkitossut Valencia

Tuotekuvaus Kelme Lenkkitossut Valencia

Uusi kenkä KELME juoksuperheelle, uusi kausi uusi kaupunki. Cushion Valencia erottuu avoimesta muotoilustaan, sen pohja on rakennettu tekniseen verkkoon, joka helpottaa ilman pääsyä sisään ja pitää jalan vakaassa lämpötilassa. Päällinen lämpösaumatuilla osilla, jotka tekevät siitä erittäin kevyen, koska niissä ei ole saumoja. Mukautettu KELME-pohja, jossa on uusimman sukupolven Phylon-seos, joka vaimentaa enemmän iskuja jokaisessa vaiheessa. Pohja on asennettu EVA:sta ja ommeltu Estrobelilla.


Tekniset tiedot:

Koostumus: Tekstiili & synteettinen


Kelme Lenkkitossut Valenciaa on saatavilla monissa eri kooissa ja väreissä. Jos olet kiinnostunut ostamaan Kelme:n tuotteita, kuten Lenkkitossut Valencia, löydät ne omasta juoksu ja triatlon verkkokaupastasi runnerinn:sta. Älä siis epäröi pidempään, sillä meiltä tilaaminen on erittäin helppoa ja saat tuotteesi kotiovellesi toimitettuina muutamassa päivässä. runnerinn:sta löydät korkealaatuisia tuotteita taatuilla edullisilla hinnoilla sekä juoksu ja triatlon varusteita Kelme:lta.

Ominaisuudet Kelme Lenkkitossut Valencia

Askellus
Neutraali
Drop
9-12 mm
Väri
Sininen
Jalkineen paino
Yli 300 g
Kengän leveys
Normaali

Etsitkö juoksukenkiä?

Etsitkö juoksukenkiä?

Autamme sinua löytämään oikeat kengät

Aloita

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kelme Lenkkitossut Valencia

Viileä

-

Rakastan niitä, ne ovat erittäin siistejä ja ovat myös saapuneet hyvin nopeasti.

Kelme Lenkkitossut Valencia

Kangas valencia rosa

-

Erittäin mukava, värit kuin kuvissa ja parhaaseen hintaan

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje
up up