up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Kelme Pohjakerros Tea

plus
Kelme

Kelme Pohjakerros Tea

Tuotekuvaus Kelme Pohjakerros Tea

Tekniset tiedot:

Koostumus: 90% polyesteri / 10% elastaani


Kelme Pohjakerros Tea on paras tuote juoksu ja triatlontavoitteidesi saavuttamiseksi. Täydennä varustekokoelmaasi myös muilla Alusasuttuotteill ja nauti elämästäsi enemmän, kuin koskaan aikaisemmin. Jotkut Miesten vaatteettuotteista ovat erikoistarjouksessa. Löydä kaikki tarjoukset runnerinn:ssa! Tarjoamme suuren valikoiman Kelme-tuotteita, jotka ovat tunnettuja korkealaatuisesta materiaalistaan ja uskomattoman kestävästä suorituskyvystään.

Ominaisuudet Kelme Pohjakerros Tea

Hihatyypit
Pitkä
Väri
Oranssi
Ominaisuudet
Lämpökerrasto
Tuotetyyppi
T-Paidat
Vetoketjun pituus
Ei vetoketjua

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kelme Pohjakerros Tea

Hieno pohjakerros

-

Erittäin ohut ja kevyt termukha. Joustaa hyvin. Koolla voit ottaa +1. Jos haluat hieman enemmän vapautta. Otin koon ja sain täysin tiukan kerroksen. Muuten erinomainen laatu!

Kelme Pohjakerros Tea

Kangas

-

Erinomainen laatu. Erittäin mukava.

Kelme Pohjakerros Tea

Puoliajalle

-

Se on siistiä kangasta. Ehkä liian viileä kylmiin päiviin. Hieman reilu koko. Suosittelen vielä yhtä. (1,73, 92 kg, 112 rintakehä ja 98 vyötärö, ja omani on XXL). Esteettisesti erittäin kaunis, koska ei ole tarkistettu, kuinka kynnen symboli vastustaa pesua, koska se on liimattu.

Kelme Pohjakerros Tea

Täydellinen

-

Erittäin nopea toimitus, ja vaate on juuri sitä mitä tarjotaan, täydellinen.

Kelme Pohjakerros Tea

Hyvä artikkeli

-

Loistava, hyvä toimitus, täsmällinen ja hyvin pakattu

Kelme Pohjakerros Tea

Mukava pohjakerros

-

Mukava istuva pohjakerros. Haluat todennäköisesti ostaa pienemmän koon, jos haluat, että nämä ovat ihon tiukkoja, mutta mukava tuote silti hinnalla.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up