up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

KT Tape Pro Uncut 38 m

plus
KT Tape

KT Tape Pro Uncut 38 m

Tuotekuvaus KT Tape Pro Uncut 38 m

Tarvitsetko tukea, joka kestää kovimman harjoittelusi? kt tape® pro ™ on juuri se, mitä kouluttaja tilasi. se lievittää kipua ja tarjoaa tukea juuri sinne, missä sitä tarvitset. kt tape® pro ™ pysyy paikallaan useiden vaativien harjoitusten avulla jopa seitsemän päivän ajan. kt tape® pro ™ pitää sinut mukana ankarimmissakin olosuhteissa, kuten päivittäisissä suihkussa, kosteudessa, kylmässä, jopa uima-altaalla.

KT tape® pro ™ on suunniteltu suorituskykyyn vaativimmissakin olosuhteissa. se on maailman ainoa 100% synteettinen kinesiologinen teippi, joka on valmistettu vahvemmalla liimalla, jotta se kestää kaiken, mitä siihen voi heittää.


Ominaisuudet:

Ilmainen toimitus yli 25 € tilauksille
Seuraavan päivän toimitus tilauksiin ennen klo 14
Virallinen Euroopan KT-verkkokauppa


Jos etsit juoksu ja triatlonvarusteisiin erikoistunutta verkkokauppaa, tutustu runnerinn:aan. KT Tape:n virallisena jälleenmyyjänä, kaikilla juoksu ja triatlontuotteilla on täysi KT Tape:n takaama takuu. Valitse yksi Palautuminen ja hoito kategorioista ja tutustu laajaan Palautuminen ja hoito tuotteiden valikoimaamme, joka on juuri sinua ja lempiurheilulajiasi varten. Selvittääksemme kaikki epäilykset, ota asiakaspalveluumme yhteyttä puhlimitse tai sähköpostitse. Älä odota enää pidempään! KT Tape Pro Uncut 38 m on paras tuote juoksu ja triatlontavoitteidesi saavuttamiseksi.

Ominaisuudet KT Tape Pro Uncut 38 m

Väri
Beige
Alakategoriat
Kinestesia

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up