up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Lupine Akku 3.5Ah Hardcase

Lupine Akku 3.5Ah Hardcase

plus
Lupine

Lupine Akku 3.5Ah Hardcase

Tuotekuvaus Lupine Akku 3.5Ah Hardcase

SmartCore-akun mukana tulee tehokas elektroniikka: paina vain ohjauspaneelia, jolloin jäljellä oleva akun kapasiteetti ilmoitetaan 10%: n välein. Etu on ilmeinen: Kapasiteetti voidaan tarkistaa milloin tahansa riippumatta siitä, onko akkua käytössä, ladataanko vai onko se makannut salissa kaksi viikkoa ja odottanut seuraavaa seikkailua.

Taka- ja ajovalotoiminto voidaan aktivoida myös napin painalluksella. Integroitu tasapainotustoiminto lisää lisäksi paristojemme suorituskykyä ja käyttöikää.

Lupin FastClick -järjestelmämme sallii pariston vaihdon sekunnissa ja kantaa akkua suoraan päävyöhön.


Haluatko ostaa Lupine Akku 3.5Ah Hardcase:n? Olet oikeassa paikassa! runnerinn tarjoaa laajan valikoiman ainutlaatuisia Energia malleja. Tutustu nyt uusiin Elektroniikka tarjouksiimme runnerinn:ssa. Näitä Lupine-merkkisiä Energia tuotteita on saatavilla useissa eri kooissa ja väreissä ja sisältää kaiken, mitä tarvitset nauttiaksesi urheilukokemuksestasi.

Ominaisuudet Lupine Akku 3.5Ah Hardcase

Väri
Musta
Alakategoriat
Energia
Tuotetyyppi
Akut

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up