up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top
Kotisivu

Miesten Kengät

Juoksukengät - Kengän leveys: Normaali

()
load

Vinkkejä miesten parhaiden juoksukenkien valitsemiseen

Parhaat juoksukengät ovat välttämättömiä juoksuvarusteita, jotka paitsi helpottavat juoksemista nopeammin, myös vähentävät loukkaantumisriskiä. Hyvälaatuiset juoksukengät, kuten miesten adidas juoksukengät ja puma juoksukengät parantavat myös juoksumuotoa. Katso alta hyviä juoksukenkämerkkejä;

Niken juoksukengät

Niken juoksukenkäsarjassa on monia upeita ominaisuuksia juoksijoille, erityisesti niille, jotka haluavat paljon pehmustetta. Niken juoksukenkien ZoomX vaahto on todistetusti yksi parhaista juoksukengissä käytetyistä välipohjavaahdoista. Pohja on pehmeä olematta epävakaa ja pomppii hyvin menettämättä liikaa energiaa juostessa.

New Balance juoksukengät

New Balance juoksukengät ovat suosittu valinta juoksijoiden keskuudessa. Päällisestä on tehty kevyempi ja hengittävämpi menettämättä tukiominaisuuksiaan. Ne tarjoavat myös hieman enemmän tukea sivupuolelle. Miesten uusien tasapainojuoksukenkien välipohja tarjoaa vakaamman laskeutumiskokemuksen.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje