up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top

Mitä miesten kenkävarusteita tarvitaan juoksemiseen?

Pehmustetut pohjalliset ovat juoksijoiden pakollinen lisävaruste, jotta voit ajaa mukavasti koko päivän. Ne tarjoavat sinulle mukavuutta ja tukea. Nathan , Joma , Rehband ja Ultimate Performance ovat tunnettuja tuotemerkkejä, jotka tarjoavat valtavan valikoiman miesten juoksutarvikkeita. Katso alta joitakin lisävarusteita;

Geeliluun kannustintyynyt

Nämä geeliluun kannustintyynyt vähentävät kantapään kipua. Tyyny vaimentaa myös iskuja optimaalisen mukavuuden saavuttamiseksi juoksevassa muodossa. Voit asettaa tyynyt helposti jalkineidesi takaosaan. Sinun on pidettävä ne puhtaina, jotta ne pysyvät hyvässä kunnossa.

Iskunvaimennin kaksoisvaahto

Nämä juoksupohjalliset tarjoavat korkean tason jalkakäyttöä ja iskunvaimennusta. Vaahdon kaksoismateriaalirakenne tarjoaa työntövoiman jalkaterässä ja pehmusteen kantapäässä. Reducer Dual Foams ovat hyödyllisiä nivelkipujen ehkäisyssä.

Geeli kantapää kupit

Nämä tiiviisti istuvat geelikorkokupit vaimentavat erittäin tehokkaasti iskuja. Optimaalisen mukavuuden takaamiseksi ne on suunniteltu erityisesti kantapään ympärille estämään rakkuloita ja vakauttamaan jalkojasi.

Geelikaarituet

Geelikaarituet on tehty sopimaan jalkakaareen, mikä tarjoaa hyvän mukavuuden ja tuen jaloille juoksun aikana. Ne pysyvät vakaina ja näkymättöminä juoksukengissäsi.

Power gel iskunvaimennusmallit

Power Gel iskunvaimennusmallit on valmistettu kestävästä materiaalista, joka tarjoaa iskunvaimennuksen, iskunvaimennuksen ja energian samalla kun se on kevyin materiaali, joka on suunniteltu yksinomaan juoksijoille.

clouse menu Sulje