up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top

Mitkä ovat parhaat kasvonaamarit juoksemiseen?

Naamio miehille

Kasvomaski on naamio, joka on valmistettu tavallisista tekstiileistä, yleensä kankaasta, kuluneesta tai synteettisestä materiaalista. Kasvonaamio käytetään suun ja nenän päällä. Miesten kasvonaamioita on nykyään erikokoisia ja värisiä. Kasvonaamioita käytetään suojaamaan sinua ilmassa olevilta infektioilta. Miesten kasvonaamioita voi ostaa osoitteesta Adidas , Reebok , Raidlight , Puma , Scott .

Urheilulliset kasvonaamiot

Urheilunaamarit antavat pelaajille mahdollisuuden lisätä hengityslihasten konsistenssia ilman, että ne rajoittuvat vakaisiin työkaluihin tai erityisiin varusteisiin. Rajoittamalla urheilunaamareilla hengittäviä käyttäjiä voidaan parantaa urheilijoiden sydän hengityksen kuntoa, mikä ajaa entistä erinomaisempiin urheilusaavutuksiin.

Parhaat kasvonaamiot juoksemiseen

Tässä on joitain parhaita kasvonaamioita juoksemiseen seuraavasti:

Adidas Facemask
Se on yksi parhaista naamioista juoksemiseen. Se on valmistettu erikoismateriaaleista, kuten polyesteristä ja spandexista, jotka poistavat kasvojen kosteuden. Siinä on rento istuvuus ja nenäsilta, jota voidaan siirtää helposti, jotta se pysyy kunnolla kasvoillasi. Sitä on eri kokoisia. Ja se voidaan pestä mukavasti käsin ja sitä voidaan käyttää uudelleen.

Puma suojaava kasvonaamio
Tämä naamio on erinomainen suojaksi juoksun ja muun kuntoilun aikana. Se on järjestetty ilmavaan 3 kerroksiseen kankaaseen ja suunniteltu poistamaan hikeä. Se lyhentää kuivumisaikaa, säätelee hajua ja parantaa värinkestoa. Siinä on myös säädettävä nenäsilta ja korvalenkit, joissa on elastaanisäädin absoluuttisen istuvuuden määrittämiseksi.


clouse menu Sulje