up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top

Mikä on paras juoksupäähine?

Juoksupäähineet

Juoksupäähineet suojaavat sinua sateelta, auringonsäteiltä ja tuulelta pois silmiltäsi, ja nämä juoksupäähineet on myös luotu poistamaan kosteutta ja estämään hikoilua putoamasta alas ja vahingoittamasta näköäsi. Monissa juoksupäähiinneissä on UV suojasuojat, joten aurinko ei vahingoita ihoasi. Markkinoilla on laaja valikoima miesten juoksupäähineita . Voit ostaa miesten juoksupäähineet Adidas , Salomon , Nike , Asics , New Balance .

Parhaat juoksupäähineet

Tässä on joitain parhaita juoksupäähineita:

Adidas lippikset
Adidaksen lippalakit sopivat täydellisesti juoksupoluille. Ne ovat sopivia, ne sopivat hyvin ja ovat tasaisesti kohdistettuja, ne imevät hikeä kuin täydelliset työkalut ja mahdollistavat UV säteiden suojan.

Kevyt korkki
Lippalakki sopii tavalliseen lippikseen, ja se on kevyt. Se on erittäin mukava yhdelle, ja sivuilla olevat hikihihnat imevät erinomaista työtä kovissa juoksuissa pudonneen hien imemisessä. Yläosa on suuri ja pitää auringon ja sateen poissa silmiltäsi, ja ilmastointiaukot ympärilläsi tarjoavat helpotusta lämpiminä päivinä.

Salomon juoksuhattu
Tämä korkki on valmistettu mietiskelevästä aineesta, joka säteilee valon tavoin valon potkiessa, ja tekee sinut erittäin havaittavaksi kuljettajille ja muille tienkäyttäjille yöaikaan ajettaessa. Korkki on myös ilmava, kevyt. Se on valmistettu hikeä siirtävästä kankaasta, joka pitää sinut kuivana juoksemisen aikana.


clouse menu Sulje