up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top

Kuinka valita niskahihna?

Kaulan säärystin on kangasputki, joka on tarkoitettu suojaamaan kaulaasi ja ympäröivää aluetta talven pakkaselta ja auringon säteiltä. Se auttaa estämään auringonpolttamia. Kylmällä säällä ne suojaavat kaulaa ja kasvoja kylmältä ja tuulelta. Ne ovat myös erittäin hyödyllisiä juoksussa ja muissa ulkoilulajeissa pitämään niska lämpimänä ja suojattuna.
Juoksevat kaulan säärystimet on valmistettu mukavasta ja kestävästä materiaalista ja niitä on kätevä käyttää. Jotkut parhaista tuotemerkeistä kaulan säärystimille ovat Adidas , Salomon , Nike , Asics , Dynafit . Kaulan säärystimet koostuvat yleensä kevyestä kankaasta, mikä tekee niiden käytöstä helppoa ja mukavaa.
Säästä riippuen niitä voidaan käyttää useista syistä pitäen niska lämpimänä, kuivana ja suojattuna. Ne ovat usein erittäin pehmeitä ja mukavia käyttää.
Kangas on yksi tärkeimmistä tekijöistä, kun harkitaan kaulan säärystimien ostamista. Pääasiassa kaulan säärystimet koostuvat seuraavasta sisällöstä: puuvilla, Lycra/Spandex, Rayon ja Spandex.

Sen käyttö ja apuohjelmat

• Ne toimivat aurinkosuojana ja suojaavat sinua auringon säteiltä ja niiden vaikutuksilta, jotka voivat vahingoittaa ihoa.
• Kylminä talvipäivinä ne auttavat pitämään niskan ja nenän lämpimänä.
• Kaulan säärystimet on valmistettu joustavasta kankaasta ja ne säätyvät mukavasti, jotta sinusta tuntuu mukavalta eri olosuhteissa.
• Käytetään urheiluvaatteena, joka antaa myös monipuolisen ilmeen ja mukavuuden.
• Niitä voidaan käyttää myös muotituotteina tai huivina, ja ne voivat todella tuoda julki.
• Ne ovat hyödyllisiä suojaamaan hengitysteiden pisaroilta välttäen Covid 19: n leviämistä.


clouse menu Sulje