Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Miesten vaatteet

Miesten vaatteet juoksu ja triatlon

Löydä laaja valikoima tuotteita Miesten vaatteet tuotteita henkilölle juoksu ja triatlon. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa runnerinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Miesten vaatteet

n merkit Miesten vaatteet

Vinkkejä miesten juoksuvaatteiden ostamiseen

Pohjakerrokset

Pohjakerrokset ovat vaatteiden kerroksia, jotka ovat lähinnä ihoasi ja toimivat enimmäkseen toisena ihona, joka voi säilyttää lämmön tai kylmän. Pohjakerrokset antavat lämpöä pitämään olosi mukavana. Voit ostaa niitä osoitteesta Adidas , Salomon , Nike , Asics , New Balance , La Sportiva , Mizuno , Reebok .

Fleeces

Fleecet ovat upeita ja niissä on monia etuja. Sitä voidaan käyttää takkien, lippien, verkkahousujen valmistukseen, ja voit valmistaa niin monia nautinnollisia malleja. Fleecet ovat pörröisiä, herkkiä ja helposti pestäviä. Fleece vaatteita käytetään pitämään sinut lämpimänä talvella

Takit

Takit ovat ylävartalon asusteita, jotka yleensä pidentyvät lantion alta. Takissa on yleensä tuppi ja ne sidotaan edestä. Takki on yleensä ohuempi, tiukasti istuva ja vähemmän painava kuin bleiseri. Takkeja käytetään enimmäkseen kylmällä säällä estämään kehoasi kylmältä tuulelta.

Housut

Housut ovat nykyään erittäin suosittu vaatekappale. Housut peittivät vartalon vyötärölinjasta nilkkaluihin asti. Housut peittävät molemmat lahkeet erikseen. Housuja käytetään sekä arki että muodollisissa tapahtumissa, ja niitä käyttävät sekä miehet että naiset. Nykyään siitä tuli muotiartikkeli, ja se on läsnä jokaisessa kaapissa.

Puserot

Puserot ovat vaatteita, joita käytetään talvella pitämään kehon lämpimänä. Neulepaita on pehmeä vaate ilman kaulusta ja valmistettu paksusta puuvillasta tai puuvillan yhdistelmäaineesta. Huppari on huppari, johon on yhdistetty katos ja johon voi mahtua myös pussi tai vetoketju. Huppareita käytetään myös treeneissä.

T paidat

T paita on kangaspaidan muoto, jota kutsutaan sen rungon ja tuppien T maisen muodon vuoksi. Yleensä T paidoissa on pienet tuppi ja pyöristetty pääntie, jota kutsutaan pyöreäksi kaulaksi. T paidat valmistetaan yleensä joustavista, kevyistä ja kohtuullisista tavaroista, ja ne ovat mukavat pestä.

Sukkahousut

Sukkahousut ovat eräänlainen kangasvaate, joka yleensä peittää vartalon vyötärölinjasta jalkojen kärkiin ja istuu tiukasti. Sukkahousut toimitetaan täysin läpinäkymättömänä, läpikuultavana verkkomaisena tai sekoitettuna. Sitä käytetään myös muotiasusteena ja sitä käytetään myös housujen alla pitämään jalat lämpiminä talvisin.

Lisää miesten vaatteista, juoksusta ja triathlonista:

Kaulan säärystin: Sitä käytetään kaulan ympärillä pitämään niskan lämpimänä.
Käsineet: Käsineitä käytetään pitämään kädet lämpiminä kylmällä säällä.
Päänauhat ja päähineet: Näitä käytetään myös pään peittämiseen talvisin.
Käsivarsien lämmittimet: Näitä käytetään pitämään jalat ja kädet lämpiminä viileällä säällä.
Pipot ja kommandopipot: Näitä päähineet käytetään enimmäkseen kesällä suojaamaan päätä kuumilta auringonsäteiltä.
Kasvonaamarit: Suojaa kasvosi ilmassa olevilta taudeilta.
Sukat: Käytetään pitämään jalat viihtyisinä.
Verryttelypuvut: Ihmiset käyttävät niitä harjoitellessaan tai juokseessaan raiteilla.
Kolmipuvut: Tri puvut ovat yksiosaisia asusteita, joita voidaan käyttää uinnin aikana.
Liivit: Liivi on ylävartalon asustetta ilman hihoja. Se kuljetetaan yleensä paidan päällä.