up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Mizuno Maastojuoksukengät Wave Mujin 8

Mizuno Maastojuoksukengät Wave Mujin 8

Mizuno Maastojuoksukengät Wave Mujin 8

Mizuno Maastojuoksukengät Wave Mujin 8

Mizuno Maastojuoksukengät Wave Mujin 8

plus
Mizuno

Mizuno Maastojuoksukengät Wave Mujin 8

Tuotekuvaus Mizuno Maastojuoksukengät Wave Mujin 8

Tunne olosi mukavaksi juoksemalla vaikeimmissakin polkuympäristöissä Wave Mujin 8: lla, joka on suunniteltu pitämään sinut turvassa polkuajojesi aikana. Siinä on Mizuno Enerzy, koko alaosan välipohja, hämmästyttävälle iskunvaimennukselle ja energian palautukselle sekä Mizuno Wave suurelle vakaudelle.


Ominaisuudet:

Mizuno Enerzyä käytetään läpi koko pohjan välipohjan erinomaisen vaimennuksen ja energian palauttamiseksi.
Mizuno Wave lisää vakautta uhraamatta iskunvaimennusta. Koska se on varustettu edestä ja takaa, se luo tasaisemman tunteen ajettaessa vuoristopolkuja.


Tekniset tiedot:

Paino: 360g (M) / 300g (W)


Teknologia:

Luonnon innoittamana Wave on ainutlaatuinen välipohjatekniikka, joka tarjoaa sekä pehmustuksen että vakauden. Aallon ainutlaatuinen muoto imee ja hajottaa vaikutuksen jalkaiskun yhteydessä, mikä johtaa tasaisempaan, pehmustettuun tunteeseen joka askeleella.
Tarjoaa hyvin pehmustetun laskeutumisen hämmästyttävällä energianpalautuksella. Tämä välipohjamateriaali ylittää kaikki aiempien materiaalien asettamat odotukset mukavuudesta.
Michelinin kehittämä alkuperäinen kumiseos, joka tarjoaa enemmän pitoa ja mukavuutta
Ainutlaatuinen välipohjayhdiste, joka tarjoaa korkeaa mukavuutta ja suorituskykyä samalla kun se on erittäin kevyt
Jos pidät Mizuno Maastojuoksukengät Wave Mujin 8:sta, tutustu myös muihin Mizuno:n juoksu ja triatlontuotteisiin Naisten kengät osastollamme ja Maastojuoksu kengät katalogissamme. Lisäksi, kun teet ostoksia runnerinn:ssa, omassa juoksu ja triatlon verkkokaupassasi, liityt samalla suureen urheiluyhteisöömme, josta voit saada hyviä vinkkejä, lukea tuotearvosteluja ja parhaita tarjouksia, joista olet kiinnostunut.

Ominaisuudet Mizuno Maastojuoksukengät Wave Mujin 8

Askellus
Neutraali
Drop
9-12 mm
Väri
Harmaa
Jalkineen paino
Yli 300 g
Kengän leveys
Normaali
Anturateknologia
Michelin®

Tecnologias Mizuno Maastojuoksukengät Wave Mujin 8

Etsitkö juoksukenkiä?

Etsitkö juoksukenkiä?

Autamme sinua löytämään oikeat kengät

Aloita

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Mizuno Maastojuoksukengät Wave Mujin 8

En malta odottaa, että pääsen kokeilemaan niitä! :)

-

En voinut saada näitä kenkiä maastani. Postitus oli nopea. Laatikko oli lyöty, mutta kengät hyvässä kunnossa. Olen juossut Mizunosin kanssa yli 20 vuotta. Koko sopii täydellisesti tavalliseen tapaan. En malta odottaa, että pääsen kokeilemaan niitä polkulenkillä! :)

Mizuno Maastojuoksukengät Wave Mujin 8

Yksi parhaista juoksukengistäni

-

Tämä on toinen Mizuno Wave -parini. Kaiken kaikkiaan Mizunolla on erittäin mukava jalka leveille jaloille. Loistava pehmustus, polvikipuni hävisi, kun vaihdoin asfalttiin. Wave Mujin 8:lla on erinomainen pito eri pinnoilla, se pitää hyvin myös tuoreessa lumessa ja mudassa.

Mizuno Maastojuoksukengät Wave Mujin 8

Erinomaiset kengät ja palvelu

-

Sain kenkäni tänään, en voinut ostaa niitä kotimaassani. Postitus oli todella nopea. Kengät on mahtavat! Erinomainen laatu, juuri sitä mitä tarvitsen. Kiitos runnerinn.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up