up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top

Kuinka valita pohjakerrokset juoksuun?

Pohjakerrokset juoksua varten

Juoksun pohjakerrokset ovat ihoa lähinnä oleva kangaspinnoite, ja niiden tulisi toimia jatkuvana toissijaisena ihona koko päivän. Juoksun pohjakerrokset toteuttavat lämmön tunteen tarttumalla hikoiluun ja tyhjentämään sen, jotta pidät kestävää lämpöä ja mukavuutta. Voit ostaa naisten pohjakerroksia Adidas , Salomon , Nike , New Era , La Sportiva .

Vinkkejä pohjakerrosten valintaan

Sinulla on joitakin etuja peruskerroksen määrittämisessä:

1. Materiaali on näkyvin päätöksesi. Olitpa synteettinen tai luonnollinen, odotat sen palvelevan ihailtavasti.
2. Valitse kevyempi pohjakerros paksumman kankaan kanssa, koska se antaa hieman ylimääräistä lämpöä.
3. Imevän materiaalin on oltava välittömässä vaikutelmassa kehosi kanssa pitääksesi sinut kuumana, joten tarvitset tarkan koon.
4. Pohjakerrokset kuuluvat yleensä johonkin kolmesta luokasta: kevyet, normaalit tai raskaat. Luokkaa määritettäessä on tutkittava, miten ja milloin käytät pohjakerrosta.
5. Olennainen tietoisuudessakin pysyminen on se, että kankaan tilavuuden ja massatilan myötä lämpö nousee ylös hikeä vaimentavan ja tuulettavan kustannuksella.
6. Seuraava kerros pohjakerroksen valinnassa on asettuminen tarvittavalle kankaalle. Käytä polyesteripohjakerrosta, koska se on erinomainen ja järkevä vaihtoehto.
7. Hikiä siirtävän ja lämmön säätelemiseksi pohjakerroksilla on oltava tiukka istuvuus.
8. Viimeinen tekijä on materiaalin paksuus, ja tarkka vastus kasvaa kankaan paksuuden kasvaessa.


clouse menu Sulje