up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top

Mitä päähineitä on juoksuun?

Päähineet käynnissä

Päähineet juoksu on yksi merkittävimmistä pukeutumistavaroista, joita käytät juoksemisen aikana. Päähineet estävät sinua rakkuloita ja antaa sinulle mahdollisuuden keskittyä. Juoksuun tarkoitettuja päähineitä käytetään pitämään sinut suojattuna UV säteiltä, tuulelta ja sateelta samalla, kun pääsi on suojattu ympäristön lialta ja epäpuhtauksilta.
Naisten juoksulenkit on yleensä valmistettu pehmeästä, ilmavasta materiaalista, joka auttaa omaksumaan hikoilua, joka voi valua silmiin. Naisten juoksulenkkien päähineet on suunniteltu tarjoamaan tuuletusta, joka rauhoittaa päätä sen sijaan, että se lämmittäisi. Voit ostaa juoksevia päähineitä Adidas , Salomon , Nike , Asics , New Balance , La Sportiva .

Päähineet juoksuun

Tässä ovat parhaat päähineet juoksemiseen seuraavasti:

Aerobill höyhenenvalkoinen hattu
Tämä hattu on erittäin kevyt ja antaa sinulle viileyden tunteen juoksun tai muun harjoituksen aikana. AeroBill hattu mahdollistaa ilmavirran pitämisen pääsi viileänä. Siinä on malli tuuletusaukoista hatun ulko ja pohjan vieressä. Hatun kärki on peitetty, mikä estää päätäsi haitallisilta auringonsäteiltä, vaikka se yleensä ilmaisee lämpötilan nousua. Tässä tilanteessa hauras tavara ei kuumene liikaa. Koukun ja silmukan lopettaminen osoittaa, että pään takaosassa ei ole nauhaa juoksemisen aikana. Tämä hattu on erittäin suosittu ammattilaisten ja myös aloittelijoiden keskuudessa ainutlaatuisten ominaisuuksiensa vuoksi.

clouse menu Sulje