up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Naisten Vaatteet juoksu ja triatlon

Naisten Vaatteet juoksu ja triatlon

Löydä laaja valikoima tuotteita Naisten Vaatteet tuotteita henkilölle juoksu ja triatlon. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa runnerinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Naisten Vaatteet

n merkit Naisten Vaatteet

Mitä pukeutua juoksuun?

Pohjakerrokset ja t paidat

Pohjakerrokset ja t paidat ovat juoksutarvikkeita. Pohjakerrokset ovat vaatteita, jotka ovat ihon välittömässä läheisyydessä ja pitävät sinut lämpimänä talvella. T paita on eräänlainen kangaspaita, joka on yleensä valmistettu joustavasta, kevyestä ja laadukkaasta tavarasta, jota käytetään juoksuun. Voit ostaa pohjakerroksia ja t paitoja Adidas , Salomon , Nike , Asics , New Balance , La Sportiva , Mizuno , Reebok ja Raidlight .

Takit

Takit ovat vaatteita ylimmälle vartalolle, yleisesti pidennettyjä lonkan luiden alapuolelle. Takkeissa on yleensä täyshihat ja vetoketjut edessä tai usein sivussa. Takki on yleensä litteä, mukava ja vähemmän tilaa vievä kuin takki. Takkeja käytetään vain kylmällä säällä suojaamaan sinua pakkaselta.

Housut ja hameet

Housut ja hameet ovat tällä hetkellä trendikkäitä vaatteita. Housut peittivät vartalon vyötäröltä nilkan luille. Hameet peittävät vartalon vyötäröstä polviin. Housuja ja hameita käytetään sekä epävirallisissa että tyylikkäissä tapahtumissa. Nykyään näistä on tullut muotia ja ne ovat osa jokaista vaatekaappia. Hupparit ja puserot Villapaidat ja hupparit ovat vaatteita, joita käytetään talvella pitämään vartalo viihtyisänä. Huppari on herkkä paita ilman kaulanauhaa ja valmistettu puhtaasta puuvillasta tai puuvillasekoitetusta kankaasta. Huppari on pusero, johon on kiinnitetty hattu, joka voi sisältää myös taskun tai olla täysin vetoketjullinen. Juoksussa käytetään myös puseroita ja huppareita.

Verryttelypuvut

Verryttelypuvut on aiemmin suunniteltu käytettäväksi juoksuun, pääasiassa ammattilaisille, jotka käyttävät ylimääräistä kilpailua ja nousemaan pois ennen kilpailua. Nykyään se on pukeutunut säännöllisesti myös muihin olosuhteisiin.

Tri puvut

Tri puvut ovat tuotteita, joita voit käyttää koko ajon aikana. Tri pukuja on monenlaisia: yksiosainen ja kaksiosainen. Nämä avustukset tekevät puvusta sopivamman uimiseen. Sukelluksen jälkeen heikko täyttö tyhjenee nopeasti eikä näytä raskaalta, märältä puvulta pyörällä.

Liivit

Ajetaan liivit voi parantaa ajoasentoon. Se voi myös auttaa sinua tehostamaan toimintaasi. Yksi vaatimaton pitkän matkan kilpailijoiden tutkimus havaitsi huippunopeuden paranemisen 2,9 prosenttia sen jälkeen, kun hän oli käyttänyt liivit juoksuun. Liivit nostavat kehoasi käyttämään enemmän voimaa juoksemaan koko harjoituksen aikana.

Lisää vaatteista ja juoksutriatlonista:

Pipot ja balaclavas: Pipot ja balaclavas peittävät pään ja pitävät pään lämpimänä.
Kasvomaskit: Kasvomaskeja käytetään suojaamaan sinua saastumiselta.
Käsineet: Käsineet pitävät kätesi lämpimänä talvella.
Pääpannat: Päänauhoja käytetään hiusten sitomiseen paikalleen.
Päähineet: Päähineet sisältävät hatut ja lakit.
Sukat: Sukat ovat jalkineita ja pitävät jalat lämpiminä.
Urheiluliivit: Naiset käyttävät urheiluliivejä urheilun aikana.
Kaulan säärystimet: Kaulan säärystimet pitävät kaulan viihtyisänä.
Käsien ja jalkojen lämmittimet: Käsien ja jalkojen lämmittimiä käytetään talvella pitämään kädet ja jalat lämpiminä.
Sukkahousut: Sukkahousut auttavat juoksemaan nopeammin ja estävät sinua vilustumasta.


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje