up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Naked Chaleco Ultra HC

Naked Chaleco Ultra HC

plus
Naked

Naked Chaleco Ultra HC

Tuotekuvaus Naked Chaleco Ultra HC

Käyttää samaa kangasta kuin juoksunauha, joka ei tunne liiallista painetta
Kevyt (99,2g)
Tilavuus yli 3 litraa (tilaa usealle pullolle, ravinnolle, tarvikkeille ja mailille)
100 % kapasiteetista strategisesti jaettuina eri taskuihin
Heijastavat elementit
Kaksinkertainen kumijärjestelmä edessä, joten sinulla on nesteytysletku käden ulottuvilla
Avaimen klipsi
Hätäpilli
Sisältää 2 350 ml:n pulloa
12 erityistä kokoa miehille 86-114 cm 2,5 cm:n väleinOstamalla Naked Chaleco Ultra HC:n, voit olla varma juoksu ja triatlonvarusteidesi laadusta. Lisäksi, runnerinn:sta löydät kaikki korkealaatuiset urheilutuotteet markkinoiden edullisimmilla hinnoilla. Valitse meidät omaksi juoksu ja triatlonkaupaksesi ja keskity Naked-varusteiden mukavuuteen ja liikunnasta nauttimiseen. juoksu ja triatlon asiantuntijamme jakavat rehelliset mielipiteensä auttaakseen sinua tehdäksesi parhaan valinnan. Meiltä löydät aina korkealaatuiset Nestetytysvarusteet edullisesti.

Ominaisuudet Naked Chaleco Ultra HC

Väri
Musta
Tilavuus
0-10 L
Sukupuoli
Miehet
Ikä
Aikuiset

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Naked Chaleco Ultra HC

Alaston reppu

-

Nesteytysliivi on erittäin mukava. Mikään ei liiku juostessa ja sisältää kaiken mitä tarvitset polkukilpailuun. Erittäin tyytyväinen Chilestä tuotteeseeni.

Naked Chaleco Ultra HC

Super osa!

-

Istuu kuin hanska! Loistava tuote maastojuoksulle ja ultralle!

Naked Chaleco Ultra HC

Loistava

-

Erittäin mukava ja suuri säilytyskapasiteetti. Sen mukana tulee kaksi tuotemerkkisi pehmeää pulloa. Suosittelen käyttämään koko -opasta oikean koon valitsemiseksi. Meidän tapauksessamme, kun vaellamme etenkin talvella, otimme yhden koon lisää, jotta voisimme laittaa sen puseroon tai tuulitakkiin, ja kaikki oli täydellistä.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

Aiheeseen liittyvät tuotteet

clouse menu Sulje
up up