up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

New balance Maastojuoksukengät Fresh Foam X More V2

New balance Maastojuoksukengät Fresh Foam X More V2

New balance Maastojuoksukengät Fresh Foam X More V2

New balance Maastojuoksukengät Fresh Foam X More V2

New balance Maastojuoksukengät Fresh Foam X More V2

plus
New balance

New Balance Maastojuoksukengät Fresh Foam X More V2

Tuotekuvaus New balance Maastojuoksukengät Fresh Foam X More V2Sinun ei enää tarvitse odottaa pidempään, tarjoamme sinulle uudet juoksukengät FRESH FOAM X MORE V2 RUNNING HOES, ne on suunniteltu optimoimaan mukavuuden ja pehmusteen tunne.

Nämä korkean suorituskyvyn maratonjuoksukengät on rakennettu paljon leveämmällä välipohjalla, joka yhdistettynä Fresh Foam X -teknologiaan tarjoaa paljon enemmän tasapainoa ja iskunvaimennusta.

Se on valmistettu biohajoavista materiaaleista, jotka vähentävät haitallisia ympäristövaikutuksia. Sen yläkuori on valmistettu hengittävästä verkkokankaasta. Siinä on punottu kiinnitysjärjestelmä ja pehmustettu kieleke. Sen sivuilla on NB-logo 3D-muodossa.
Soittaminen kaikille ulkopuolisille.

Tuore vaahto More Trail tarjoaa mukavuutta ja suojaa ilman, että se painaa sinua.

Kestävä päällinen ja pitävä ulkopohja, joka on valmis tähän kestävään polkukengän kilometreihin mutaa, kiviä ja Surprise Creek -risteyksiä varten.

Ominaisuudet:

4 mm pudotus:

Kehitys- ja valmistusprosessien aikana syntyneiden poikkeavuuksien vuoksi kaikki viittaukset 4 mm:n pudotukseen ovat likimääräisiä. Fresh Foamx käyttää uusimpia edistysaskelitamme suunnittelussamme tuottaakseen tarkan pehmusteen jalkojen alle juuri siellä, missä sitä tarvitset Synteettinen/verkkomateriaali Next Level Pehmeä:

Paksuin tuorevaahtomuovivälipohjamme tarjoaa lisämukavuutta seikkailuvalmiiksi:

Vedenkestävä mutta hengittävä kaikenlaisiin olosuhteisiin Kaikki maastopito

Rugged Trails -ulkopohja. Tekniset tiedot:

Paino:

252 grammaa (8,9 unssia)


Pidätkö New balance Maastojuoksukengät Fresh Foam X More V2 tuotteesta? Käy juoksu ja triatlon verkkokaupassamme ja tutustu laajaan valikoimaamme Naisten kengättuotteita ja -tarvikkeita, jotka auttavat sinua toteuttamaan vapaa-ajan suunnitelmasi ja nauttimaan urheilusta. Takaamme, että kaikki juoksu ja triatlontuotteemme ovat alkuperäisiä ja täydellisessä kunnossa. Älä odota enää kauempaa! Naisten kengät valikoimamme tuotteita on saatavilla monissa eri väreissä ja malleissa.

Ominaisuudet New balance Maastojuoksukengät Fresh Foam X More V2

Askellus
Neutraali
Drop
0-4 mm
Väri
Sininen
Jalkineen paino
250 - 300 g
Ominaisuudet
Vesitiivis
Kengän leveys
Normaali
Anturateknologia
Vibram®

Tecnologias New balance Maastojuoksukengät Fresh Foam X More V2

Etsitkö juoksukenkiä?

Etsitkö juoksukenkiä?

Autamme sinua löytämään oikeat kengät

Aloita

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up