up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Nike

asfaltti naisten kengät

asfaltti naisten kengät

polku juoksu naisten kengät

polku juoksu naisten kengät

Naisten vaatteet

Naisten vaatteet

asfaltti miesten kengät

asfaltti miesten kengät

polku juoksu miesten kengät

polku juoksu miesten kengät

Miesten vaatteet

Miesten vaatteet

Osastot

Juoksuvarusteet

Lasten Kengät

Lasten Vaatteet

Laukut ja Vatsalaukut

Miesten Kengät

Miesten Vaatteet

Naisten Kengät

Naisten Vaatteet

Nestetytys

Palautuminen ja Hoito

Ravitsemus

KAIKKI( Nike )

Myydyimmät tuotteet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Nike

Nike on kansainvälinen brändi, joka alkoi vuonna 1964 nimellä Blue Ribbon Sports, mutta muutettiin Nikeksi vuonna 1971. Alusta asti brändi on onnistunut pitämään laadunsa ja luomaan vahvan suhteen maailmanlaajuiseen asiakaskuntaan. Nike on ehdottomasti paras vaihtoehto juoksujoukkueellesi, jos haluat päästä radalle, polulle tai jopa asvaltille. Nike tarjoaa laajimman valikoiman juoksuvaatteita ensimmäistä kertaa juoksevalle, kokeneelle juoksijalle tai ammattimaiselle juoksijaatletille. Nikellä on taito tarjota tuotteita, jotka toimivat hyvin ja istuvat paremmin. Parhaat Nike-juoksukengät ja -tarvikkeet löydät Runnerinnista.

Paranna juoksukokemustasi Nike-kenkien avulla

Nike tuli maailman johtavaksi brändiksi, kun puhutaan kengistä. Uskotaan nyt, että tämä brändi käyttää maailman edistyksellisintä kenkäteknologiaa. Nike-juoksukengät antavat sinulle oikean olympiajuoksijan tunteen, kun juokset kohti maalilinjaa voittaaksesi kilpailun. Jokaisella urheilukengällä saat parhaan mahdollisen mukavuustason sen iskunvaimennuksen ansiosta. Nämä kengät ovat kestäviä, laadukkaita ja täydellinen istuvuus ja muoto omiin tarpeisiisi. Jos sinun on mentävä päivittäin kävelylle, Nike Daily Trainers ovat parhaita, tarjoten tukea, mukavuutta ja monipuolisuutta.
Toinen vaihtoehto on Trail Running -kengät, jotka poikkeavat ensimmäisistä melko paljon. Niissä on syvemmät urat vastustaakseen polkujen kovuutta. Niiden avulla saat myös turvallisen otteen, mikä on tärkeää, kun jalkasi liikkuu monissa suunnissa vuoristo- tai kalliolenkeillä. Joten, kun suunnittelet seuraavaa juoksuasi, ota mukaasi pari Nike-juoksukengät ja paranna juoksukokemustasi kompromisseja tekemättä mukavuudesta.

Paranna juoksukokemustasi Nike-vaatteilla!

Kengän ohella brändi tarjoaa paljon erilaisia vaatteita antaakseen sinulle mahdollisimman mukavan kokemuksen. Nike tarjoaa laajan valikoiman vaatteita, mukaan lukien Nike-paitojen, takkien, housujen, shortsien, tightsejen ja paljon muuta. Sen mukava, kevyt, raikas ja hikoilua vastustava materiaali antaa sinun juosta maratonissa näissä vaatteissa. Lisäksi nämä vaatteet tarjoavat mukavuutta ja samalla olla muodikkaita. Tee lookistasi menestys yhdistämällä se Nike-lippiksen ja aurinkolasien kanssa. Jos tarvitset kaiken juoksuvarusteen yhdestä paikasta, tämä tekee sinusta tunteen, että olet mukava ja luottavainen juostessasi unelmiasi kohti.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje