up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Nnormal

TOMIR

TOMIR

Lisätarvikkeet

Lisätarvikkeet

Tomir Waterproof

Tomir Waterproof

Osastot

Miesten Kengät

Miesten Vaatteet

Naisten Vaatteet

Nestetytys

KAIKKI( Nnormal )

Nnormal

“Jakamalla samat arvot oli vahva motivaatio aloittaa tämä projekti. Olemme sopineet, että tarvitsemme uudenlaisen ajattelutavan ja toimintatavan liittyen ympäristöön ja ulkoilutoimintaan”, selittää Kilian Jornet. “Haluamme olla täysin rehellisiä siitä, miten tuotteitamme tuotetaan ja minkälaisen roolin yritys haluaa tehdä yhteiskunnalle ja ympäristölle. Tämä tarkoittaa läpinäkyvyyttä ja toimintaa, jonka tarkoituksena on välttää ylikulutusta rakentamalla kestäviä tuotteita. Pienen ympäristövaikutuksen aikaansaamiseksi meidän on työskenneltävä erilaisten materiaalien ja erilaisten suunnittelumallien kanssa. Se on pitkä ja vaikea polku, mutta se on se, mikä motivoi minua ja tiimiä aloittamaan tämän projektin.”

NNormalin tuotteet heijastavat yhteistyökumppanien jakamaa filosofiaa: autenttisuutta ja hyötyä, joka innostaa ihmisiä nauttimaan ja kunnioittamaan luontoa - tehtävä, jota ilmentää ajanmukaiset laitteet, joita on suunniteltu toiminnallisuuden, suorituskyvyn ja kestävyyden vuoksi. Kaikki ulkoilutarvikkeet suunniteltiin Mallorcalla ja testattiin Norjassa, kuten brändin nimestä (Nor-way + Mal-lorca) voi päätellä.

“Uuden brändin rakentaminen on aina erittäin jännittävä seikkailu, vaikka me olemme tietoisia haasteista”, sanoo Camperin toimitusjohtaja Miguel Fluxa ja perustajien neljännen sukupolven jäsen. “Olemme täydentäviä kumppaneita NNormalille. Mahdollisuus luoda se jonkun kaltaisen kuin Kilian kanssa on todella ainutlaatuista: yhdistää suorituskyky henkilökohtaiseen vastuuseen, mikä resonoi syvästi meidän DNA:mme kanssa. Hän tuo vahvaa tuotekehityksen osaamista ja ainutlaatuisen näkemyksen ulkoilumaailmasta, kun taas Camper tuo innovaatiota, kenkäteollisuutta ja suunnittelutietoutta.”

NNormal-valikoima lanseerataan syksyllä 2022 Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa verkkosivuston nnormal.com ja erikoistuneiden ulkoilu- ja juoksukauppojen kautta. Ensimmäinen pudotus on rajoitettu ja keskittyy juoksu- ja retkeilytarvikkeisiin. Kilian Jornet - NNormal-tiimin ensimmäinen kuva-ambassador, jota paljastetaan seuraavien viikkojen aikana - käyttää niitä tämän vuoden kilpailukaudella.

Your Path, No Trace.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje