up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Northwave Lyhythihainen Pohjakerros Surface

Northwave Lyhythihainen Pohjakerros Surface

plus
Northwave

Northwave Lyhythihainen Pohjakerros Surface

Tuotekuvaus Northwave Lyhythihainen Pohjakerros Surface

Ominaisuudet:

Pitkähihainen pohjakerros, jossa kaulus. Sen 3D-rakenne tekee siitä täydellisen keski- ja talvikaudelle.
Valmistettu DRYARN®- ja MERYL®-hypoallergeenisista ja bakteriostaattisista mikrokuiduista. DRYARN® on korkean suorituskyvyn polypropeenikuitu, hengittävämpi kuin polyesteri, eristävämpi kuin villa ja kevyempi kuin mikään muu kuitu. Pelipaidassa on eri puristusalueet lihasten suorituskyvyn parantamiseksi, ja se on varustettu 3D-alueilla, jotka pystyvät maksimoimaan lämpösäätelyn ja hengittävyyden.
Se on poikkeuksellinen vaatetus ihon vieressä, paita päällä tai suoraan takin alla lämpiminä päivinä.


Jos etsit korkealaatuisia Alusasut tuotteita, siinä tapauksessa Alusasut täyttää odotuksesi. Suosittelemme sinulle Northwave Lyhythihainen Pohjakerros Surface:a, jonka tämänhetkinen hinta on 48.49 $ ja tuotetta löytyy runsaasti varastostamme. runnerinn on paras vaihtoehto sinulle, joka etsit korkealaatuisia juoksu ja triatlon varusteita edulliseen hintaan. Jos löydät halvemman hinnan Northwave Lyhythihainen Pohjakerros Surface:lle toiselta taholta, kerro siitä meille ja tarjoamme sinulle vieläkin paremman hinnan!

Ominaisuudet Northwave Lyhythihainen Pohjakerros Surface

Hihatyypit
Lyhythihainen
Väri
Musta
Ominaisuudet
Venyvä
Lämpökerrasto
Tuotetyyppi
T-Paidat
Vetoketjun pituus
Ei vetoketjua

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up