up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Nutrisport Mega Protein Whey+5 900gr Strawberry

plus
Nutrisport

Nutrisport Mega Protein Whey+5 900gr Strawberry

Tuotekuvaus Nutrisport Mega Protein Whey+5 900gr Strawberry

Heraproteiini Mega +5 on kehitetty proteiinin tarpeet urheilijat, jotka harjoittelemaan tärkeän lihasten kuihtumista.

Ottaen huomioon, että heidän päivittäiset tarpeensa voidaan tavoittaa 1,5 2g / kg / päivä, se on erittäin tärkeää optimoida prosesseja ja sulauttaa nautitun proteiinin kautta sekä täydentää ja yhteisten virtalähde.

Näin ollen, Mega heraproteiini +5 on muotoiltu perustuen heran konsentraattia (heraproteiinikonsentraatti) yhdistelmällä, 5 aineosien synergististä vaikutusta proteiinisynteesiä stimuloiva ja edistää imeytymistä aminohappoja ja proteiinia.

L Leusiini:

L Leusiini on paitsi osa ryhmää Graft Aminohapot (BCAA) erittäin runsaasti lihaskudoksen yksi keskeisistä kappaletta aloittamisen proteiinisynteesiä. Siksi lisärahoitusosuus stimuloi elvyttämiseen lihasten proteiinia harjoittelun jälkeen.

L Arginiini:

L arginiini suosii, esiaste typpioksidin (NO), virtaus ravinteita (aminohappoja tässä tapauksessa) koulutettuja lihasten alueelle. Puolestaan ​​se on myös osoittanut sen stimuloiva vaikutus insuliinin (teho ottoa glykogeenin ja aminohappoja lihasten) ja osallistuu detoksikaatiomenetelmien (ureakierron) organismin.

Proteolyyttiset entsyymit:

Yhdistelmä otteita papaija ja ananas runsaasti proteolyyttisten entsyymien (bromelain ja papaiini), joka lisää kapasiteettia ruoansulatus ja proteiinin imeytymistä.

B6-vitamiini:

tärkeä vitamiini proteiinia aineenvaihduntaa imeytymistä proteiineja ja aminohappoja.

kromi:

Hivenaine mukana glukoosin sääntelyä, joka auttaa pidentämään Insuliinin ja parantaa imeytymistä aminohappoja lihasten tasolle.

Käyttö:

Take 1-2 automaatit koulutuksen jälkeen ja menneisyyden annostelu 90min ensimmäisen laukauksen.

Esittely;

veneet 1800 g ja 900 g.


Jos olet kiinnostunut Nutrisport:n Mega Protein Whey+5 900gr Strawberry tuotteesta, voimme iloisesti ilmoittaa, että löydät sen valikoimastamme ja tarjoamme sen markkinoiden edullisimmalla hinnalla. Ravitsemus tuotteet Nutrisport-tuotemerkiltä ovat markkinoiden korkealaatuisimpia. Nutrisport suunnittelee korkealaatuisia ja innovatiivisia juoksu ja triatlon tuotteita, jotka on räätäköity asiakkaiden tarpeiden mukaan. Joten tutustu tarjouksiimme ja tilaa oma Nutrisport Mega Protein Whey+5 900gr Strawberry jo tänään!

Ominaisuudet Nutrisport Mega Protein Whey+5 900gr Strawberry

Väri
Monivärinen
Tuotetyyppi
Jauheet
Urheilulisät
Proteiinit
Määrä
Yksikkö
Koulutus
Myöhemmin
Kofeiini
Kofeiiniton

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up