up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Oakley Flak Jacket Polarized

plus
Oakley

Oakley Flak Jacket Polarized

Tuotekuvaus Oakley Flak Jacket Polarized

Muokata ulkoasua teidän Kehut Squared silmälasien ja saada paras optisen suorituskyvyn jossa käytät sitä eniten. Kaikki korvaaminen linssit on voittamaton kirkkaus, iskunkestävyys ja 100% UV Oakleyn HIGH DEFINITION OPTICS (HDO). Linssit sopivat Fives Squared ja Fives 3.0 (Asian Fit) kehykset.

Tärkeä huomautus: vaihtolinssit ei voi palauttaa, jos ne on asennettu tai naarmuuntunut. Asian Fit linssejä ei voida asentaa vakiokoko silmälasien kehyksiä.

Tarkemmat tiedot

Linssi muoto standardi

Linssin väri musta iridium polarisoitunut

TECHNOLOGIES:

High Definition Optics

Oakley HDPolarized


Jos etsit juoksu ja triatlonvarusteisiin erikoistunutta verkkokauppaa, tutustu runnerinn:aan. Oakley:n virallisena jälleenmyyjänä, kaikilla juoksu ja triatlontuotteilla on täysi Oakley:n takaama takuu. Valitse yksi Juoksuvarusteet kategorioista ja tutustu laajaan Juoksuvarusteet tuotteiden valikoimaamme, joka on juuri sinua ja lempiurheilulajiasi varten. Selvittääksemme kaikki epäilykset, ota asiakaspalveluumme yhteyttä puhlimitse tai sähköpostitse. Älä odota enää pidempään! Oakley Flak Jacket Polarized on paras tuote juoksu ja triatlontavoitteidesi saavuttamiseksi.

Ominaisuudet Oakley Flak Jacket Polarized

Linssityyppi
Normaali
Linssikategoriat
Luokka 3 - Aurinkoista/kirkas valo
Väri
Harmaa
Alakategoriat
Lasit
Tuotetyyppi
Linssit

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up