up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Oakley Half Jacket 2.0 XL Replacement Lens

plus
Oakley

Oakley Half Jacket 2.0 XL Replacement Lens

Tuotekuvaus Oakley Half Jacket 2.0 XL Replacement Lens

Mukauta Half Jacketin 2.0 silmälaseja ja saat parhaan optisen suorituskyvyn, jos käytät sitä eniten.

Kaikki Replacementllensit ominaisuudet Lyömätön selkeys, iskunkestävyys ja 100% UV-suodatus Oakleys High Definition Optics (Hdo). Suoritettu erityisesti Half Jacket 2.0: lle ja ei sovi Original Half Jacket Framesdetails Lens Shape Standard Golf Fit'Standard.

Teknologiat: High Definition Optics.runnerinn:stä, omasta juoksu ja triatlonverkkokaupastasi, löydät suuren määrän eri kokoisia ja mallisia Oakley Half Jacket 2.0 XL Replacement Lens tuotteita monissa iloisissa väreissä. Lisäksi, valikoimastamme löydät myös Oakley:n tuotteita, kuten Half Jacket 2.0 XL Replacement Lens, kuten Juoksuvarusteet kategoriasta juoksu ja triatlon verkkokaupastamme. Lue asiantuntijoidemme neuvot ja vinkit liittyen juoksu ja triatlon varusteisiin ja tsekkaa myös Oakley Half Jacket 2.0 XL Replacement Lens:n asiakasarviot.

Ominaisuudet Oakley Half Jacket 2.0 XL Replacement Lens

Linssityyppi
Normaali
Linssikategoriat
Luokka 2 - Pilvinen/hämärässä
Väri
Harmaa
Alakategoriat
Lasit
Tuotetyyppi
Linssit

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up