up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Oakley Jawbreaker Prizm Trail Lenses

plus
Oakley

Oakley Jawbreaker Prizm Trail Lenses

Tuotekuvaus Oakley Jawbreaker Prizm Trail Lenses

Mukauta Oakley-silmälasiasi ulkonäköä ja saat optimaalisen optimaalisen suorituskyvyn, jos käytät sitä eniten. Kaikki vaihto-objektiivit ovat Oakleys High Definition Optics® (HDO®): n lyömätöntä kirkkautta, iskunkestävyyttä ja 100% UV-suodatusta.

High Definition Optics® -objektiivit:

Kaikki Oakley-linssit tarjoavat HDO®-tekniikkaa, jolla on seuraavat edut:

Selkeys: Tavalliset linssit voivat suurentaa kuvia. HDO®-tarkkuus antaa vähemmän vääriä näkemyksiä koko näkökentältä.

Taitekerroin: Tavallisilla linssillä esineet eivät ole oikeastaan, jos näet ne. HDO® tarjoaa entistä tarkemman kuvan, joten aivojesi ei tarvitse ylitöitä.

UV-suoja: Kaikki Oakley-linssit estävät 100% UVA-, UVB- ja UVC-säteistä ja haitallista sinistä valoa jopa 400 nm: iin asti.


Rakastatko juoksu ja triatlon:a? Hanki oma Oakley Jawbreaker Prizm Trail Lenses ja nauti vapaa-ajan aktiviteeteista Oakley:n tarjoaman laadun ja varmuuden avulla. Älä unohda, että valikoimastamme löydät myös kaiken kokoisia ja mallisia Juoksuvarusteet tuotteita kaikkiin sääolosuhteisiin sopiviksi. Jotta voisimme antaa sinulle kaikista tehokkaimman juoksu ja triatlon mallit, useimmat Varaosat tuotteet on suunniteltu yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa!

Ominaisuudet Oakley Jawbreaker Prizm Trail Lenses

Linssityyppi
Normaali
Linssikategoriat
Luokka 2 - Pilvinen/hämärässä
Väri
Oranssi
Pinkki
Alakategoriat
Lasit
Tuotetyyppi
Linssit

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Oakley Jawbreaker Prizm Trail Lenses

Loistava

-

Oakley ei koskaan petä.

Oakley Jawbreaker Prizm Trail Lenses

Suosittelen sitä

-

Suosittelen ostettavaksi. erinomaiset linssit. pidä huolta silmistäsi.

Oakley Jawbreaker Prizm Trail Lenses

Paras !

-

Olen käyttänyt Oakley-laseja vuosia ja tämä linssi on suosikkini. Täydellinen kaikissa olosuhteissa, mukaan lukien auringonnousun ja auringonlaskun aikaan.

Oakley Jawbreaker Prizm Trail Lenses

Super mukava!

-

loistava mukava..tykkää siitä!

Oakley Jawbreaker Prizm Trail Lenses

Upeat linssit - kauhea toimitus

-

Fantastiset linssit - tylsät päivät kirjaimellisesti syttyvät. Ja hyvä hinta. Mutta: Muu pyöräilyyn liittyvä tilaus Bikeinniltä - 3 päivän toimitus Unkariin Linssitilaus Snowinnista - 23 päivää Unkariin. Ei viestintää. Ei voida hyväksyä.

Oakley Jawbreaker Prizm Trail Lenses

Oakley jawbreaker replacement -näyttö

-

Aito Oakley-leukamurtaja PRIZM -värinäyttö matalalle auringonpaisteelle kohtuulliseen hintaan.

Oakley Jawbreaker Prizm Trail Lenses

Oakley jawbreaker prisma trail korvaava linssin tarkistus

-

fantastinen tuote, tuskin tiedät, että sinulla on oakley-leukamurtaja, ja prisma-polkulinssit tekevät jokaisesta ominaisuudesta elävämmän. erinomainen ja nopea, palvelu snowinnista lyömättömään hintaan, suosittelen ehdottomasti.

Oakley Jawbreaker Prizm Trail Lenses

Loistava

-

Käytän tätä varhain aamulla pimeässä ja päivällä aurinkoisissa ja pilvisissä olosuhteissa. Erittäin monipuolinen objektiivi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje
up up