up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Oakley Jawbreaker

Oakley Jawbreaker

Oakley Jawbreaker

Oakley Jawbreaker

plus
Oakley

Oakley Jawbreaker

Tuotekuvaus Oakley Jawbreaker

Voit mukauttaa Oakleyn silmälasien ulkoasua ja saada optimaalisen suorituskyvyn parhaiten, kun käytät sitä eniten. Kaikissa korvaavissa linsseissä on lyömätön selkeys, iskunkestävyys ja 100% UV-suodatus Oakley High Definition Optics® (HDO®).

Ominaisuudet:

Kevyt lähetys: 93%

Valo-olosuhteet: Matala valo

Kontrasti: Neutraali

Tekniset tiedot:

Sovita: vakio


Jos etsit juoksu ja triatlonvarusteisiin erikoistunutta verkkokauppaa, tutustu runnerinn:aan. Oakley:n virallisena jälleenmyyjänä, kaikilla juoksu ja triatlontuotteilla on täysi Oakley:n takaama takuu. Valitse yksi Juoksuvarusteet kategorioista ja tutustu laajaan Juoksuvarusteet tuotteiden valikoimaamme, joka on juuri sinua ja lempiurheilulajiasi varten. Selvittääksemme kaikki epäilykset, ota asiakaspalveluumme yhteyttä puhlimitse tai sähköpostitse. Älä odota enää pidempään! Oakley Jawbreaker on paras tuote juoksu ja triatlontavoitteidesi saavuttamiseksi.

Ominaisuudet Oakley Jawbreaker

Linssityyppi
Normaali
Linssikategoriat
Luokka 0 - Läpinäkyvä
Väri
Kirkas
Alakategoriat
Lasit
Tuotetyyppi
Linssit

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Hyvä laatu

-

Hyvälaatuinen vaihto, helppo laittaa lasit

Täydellinen tapahtuma

-

Tuote saapui nopeasti, uskomattoman hyvin pakattuna. Ehdottomasti aito Oakley-tuote

Tuote kuvatulla tavalla

-

Hieno ja nopea toimitus. EI tullitulleja, joten enemmän kuin onnellinenkin. Pakkaaminen oli poikkeuksellista. Tuote on kuvatun mukainen ja oakley ei tarvitse esittelyä. Nämä ovat kirkkaat linssit ja soveltuvat intialaisiin tienolosuhteisiin varhain aamuajoa varten, koska valoa on vähemmän ja taivas ei ole selkeä suurimman osan ajasta.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

Aiheeseen liittyvät tuotteet

clouse menu Sulje
up up