up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Oakley Radarlock Path Prizm Trail

plus
Oakley

Oakley Radarlock Path Prizm Trail

Tuotekuvaus Oakley Radarlock Path Prizm Trail

Halusitpa pystyä muuttamaan linssin väriä aktiviteettisi tai ympäristösi mukaan tai korvaamaan olemassa olevat linssit, Oakley® aito linssi on ainoa korvaava linssi, joka on valmistettu täyttämään Oakleyn laatu- ja optisen kirkkauden standardit.

Oakley-linssit ja -rungot on suunniteltu toimimaan saumattomasti yhdessä, mikä takaa optimaalisen istuvuuden ja mukavuuden, iskusuojauksen ja HDO®-optiikan.


Älä odota enää kauempaa ostaaksesi Oakley Radarlock Path Prizm Trail:n! runnerinn:ssa kaikilla Juoksuvarusteet tuotteillamme on täysi Oakley:n takaama valmistajan takuu. Ostamalla urheiluvarusteesi juoksu ja triatlonverkkokaupasta, voit hyötyä kaikista juoksu ja triatlonyhteisön tarjoamista eduista. Tee tilauksesi nyt ja saat Oakley Radarlock Path Prizm Trail kotiovellesi toimitettuna muutamassa arkipäivässä.

Ominaisuudet Oakley Radarlock Path Prizm Trail

Linssityyppi
Normaali
Linssikategoriat
Luokka 2 - Pilvinen/hämärässä
Väri
Sininen
Vihreä
Alakategoriat
Lasit
Tuotetyyppi
Linssit

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Oakley Radarlock Path Prizm Trail

Ostaa

-

Yksi parhaista liiketoimista. Kiitos

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up