up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Oakley Radarlock Prizm Field Lenses

plus
Oakley

Oakley Radarlock Prizm Field Lenses

Tuotekuvaus Oakley Radarlock Prizm Field Lenses

Haluatko pystyä vaihtamaan linssin värin aktiviteettiasi tai ympäristöäsi varten tai korvaamaan nykyiset linssit, Oakley®-aitot linssit ovat ainoat vaihtoobjektiivit, jotka on valmistettu vastaamaan Oakleyn laatu- ja optisen kirkkausstandardeja.

Oakley-linssit ja kehykset on suunniteltu toimimaan saumattomasti optimaalisen istuvuuden ja mukavuuden, iskusuojan ja HDO® -optiikan aikaansaamiseksi.


Juuri nyt, Oakley Radarlock Prizm Field Lenses on alennuksessa ja täydellinen tuote urheilun harrastamiseen ja siitä nauttimiseen. runnerinn:sta, löydät myös muita tuotteita täydentämään varusteitasi, Juoksuvarusteet katalogista Varaosat kategoriasta. Valikoimastamme löydät suuren määrän Varaosat tuotteita, jotta voisit harrastaa urheilua entistä useimmin ja nauttia siitä entistä enemmän.

Ominaisuudet Oakley Radarlock Prizm Field Lenses

Linssityyppi
Normaali
Linssikategoriat
Luokka 2 - Pilvinen/hämärässä
Väri
Punainen
Alakategoriat
Lasit
Tuotetyyppi
Linssit

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

Aiheeseen liittyvät tuotteet

clouse menu Sulje
up up