up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Oakley Radarlock Prizm Polarized Lenses

Oakley Radarlock Prizm Polarized Lenses

Oakley Radarlock Prizm Polarized Lenses

Oakley Radarlock Prizm Polarized Lenses

plus
Oakley

Oakley Radarlock Prizm Polarized Lenses

Tuotekuvaus Oakley Radarlock Prizm Polarized Lenses

Sovita muuttuviin valaistusolosuhteisiin tai vaihda ulkoasua vaihtamalla eri objektiiviin sekunneissa. Valitse muoto ja väri optimoidaksesi suorituskyvyn ja valitse tuuletettu muotoilu, jos haluat jäähdytysilmavirran. Iridium®-pinnoitteella varustetut linssit virittävät tarkasti valon lähetyksen ympäristöön. Ilmanpoistokykyisiä linssejä on saatavana polarisoinnilla, jotka estävät häikäisyn häikäisevät säteet. Oakleyn polarisaatio eliminoi tavanomaisissa tekniikoissa havaitun sumun ja vääristymisen luomaan parhaat polarisoidut optiikat planeetalla.

Tekniset tiedot:

Kevyt lähetys: 12%

Valo-olosuhteet: Kirkas valo

Kontrasti: lisääntynyt

-tekniikka:

PRIZM ™ -polarisoidut linssit:

Prizm ™ Polarized tarjoaa Prizm ™: n maksimoidun kontrastin ja näkyvyyden, ja Oakley HDPolarized tarjoaa häikäisysuodatushyödyt.


Jos etsit Oakley Radarlock Prizm Polarized Lenses:a, löydät sen täältä markkinoiden parhaalla hinnalla. runnerinn:sta löydät tämän sekä paljon muita korkealaatuisia juoksu ja triatlontuotteita, joita saatat tarvita harrastaaksesi lempilajiasi. Älä missaa tätä mahdollisuutta ja varusta itsesi mahdollisimman hyvin, jotta voit nauttia urheilusta täysin siemauksin. Laajan Varaosatvalikoimamme ansiosta, saat kaiken tarvitsemasi yhdestä paikasta.

Ominaisuudet Oakley Radarlock Prizm Polarized Lenses

Linssityyppi
Polarisoitu
Väri
Violetti
Alakategoriat
Lasit
Tuotetyyppi
Linssit

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

Aiheeseen liittyvät tuotteet

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje
up up