up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Oakley Vaihtolinssi Flak 2.0 XL

plus
Oakley

Oakley Vaihtolinssi Flak 2.0 XL

Tuotekuvaus Oakley Vaihtolinssi Flak 2.0 XL

Muokata ulkoasua teidän FLAK 2.0 XL silmälasit ja saada paras optisen suorituskyvyn jossa käytät sitä eniten. Kaikki korvaaminen linssit on voittamaton kirkkaus, iskunkestävyys ja 100% UV-suodatus Oakleys HIGH DEFINITION OPTICS (HDO).

Tärkeä huomautus: vaihtolinssit ei voi palauttaa, jos ne on asennettu tai naarmuuntunut. Asian Fit linssejä ei voida asentaa vakiokoko silmälasien kehyksiä.

Tarkemmat tiedot

Linssin väri musta iridium

Fit standardi

TECHNOLOGIES:

High Definition Optics


Oakley Vaihtolinssi Flak 2.0 XL on täydellinen valinta täydentääksesi juoksu ja triatlon varusteitasi. runnerinn verkkokaupassa voit hyödyntää lukuisia etuja ja jos teet tilauksesi heti runnerinn:ssa, saat tuotteesi kotiinkuljetettuna jo muutamassa päivässä. Lisäksi, juoksu ja triatlon verkkokaupastamme voit löytää muita juoksu ja triatlon tuotteita, jotka sopivat yhteen Oakley Vaihtolinssi Flak 2.0 XL:n kanssa.

Ominaisuudet Oakley Vaihtolinssi Flak 2.0 XL

Linssityyppi
Normaali
Linssikategoriat
Luokka 3 - Aurinkoista/kirkas valo
Väri
Musta
Alakategoriat
Lasit
Tuotetyyppi
Linssit

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Oakley Vaihtolinssi Flak 2.0 XL

Täyttää odotukseni

-

Tuote vastasi odotuksiani ja toimitetaan nopeasti

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

Aiheeseen liittyvät tuotteet

clouse menu Sulje
up up