up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Oakley Vaihtolinssit HSTN Prizm Black M

plus
Oakley

Oakley Vaihtolinssit HSTN Prizm Black M

Tuotekuvaus Oakley Vaihtolinssit HSTN Prizm Black M

Oakley® yhdistää progressiivisen muotoilun ja perinteisiä ominaisuuksia HSTN:ssä, sukupuolineutraaleissa aurinkolaseissa, joissa on upeat modernisoidut pyöreät linssit. HSTN:ssä on Prizm™ Lens Technology ja modernisoitu laukaisuvarsi (vaikutteena Oakley's Razor Blades, kunnianosoitus brändin menneisyydelle). Kevyt ja kestävä O-Matter™-kehys auttaa tarjoamaan mukavuutta koko päivän, ja sitä on saatavana kahdessa koossa saumattomamman istuvuuden takaamiseksi. HSTN on saatavana Oakley Authentic Prescription -linsseillä.


Ominaisuudet:

- DESIGN - Tuore ottaa klassisen muodon progressiivisessa suunnittelussa, joka on saanut inspiraationsa kulttuurisista pohjavirroista ja viittaa perintöömme
- RUNKOMATERIAALI - Kevyt ja kestävä O-Matter-runko tarjoaa koko päivän mukavuuden
- MODERNISOITTU TRIGGER-VARSI - Oakleyn ikonisen partaveitsen inspiraation saanut
- NOD TO THE PAST - Keskirungon suunnitteluun vaikuttaa SubZero
- PRESCRIPTION READY - Saatavana Oakley Authentic Prescription -linsseillä, joihin on laserkaiverrettu ellipsilogo vasemmassa linssissä, joka todistaa Oakleyn aitouden ja laadun


PRIZM SAPPHIRE:
- Valonläpäisy: 12 %
- Valoolosuhteet: Kirkas valo
- Kontrasti: Lisääntynyt


Tekniikka:

Prizm™:
- Oakleyn ainutlaatuinen linssitekniikka, joka on suunniteltu parantamaan värejä ja kontrastia, jotta näet enemmän yksityiskohtia.


Tilaa nyt oma Oakley Vaihtolinssit HSTN Prizm Black M:sesi muutamalla klikkauksella ja saat sen kotiovellesi muutamassa päivässä. Voit valita Oakley Vaihtolinssit HSTN Prizm Black M:n monesta eri koosta ja väristä, joten saat juuri sen mitä tarvitset. Tällä hetkellä Oakley Vaihtolinssit HSTN Prizm Black M:nia on saatavilla varastossamme ja sen hinta on 63.99 $. Suuresta Varaosat tuotevalikoimastamme löydät varmasti etsimäsi ja enemmänkin.

Ominaisuudet Oakley Vaihtolinssit HSTN Prizm Black M

Linssityyppi
Polarisoitu
Väri
Musta
Sukupuoli
Unisex
Alakategoriat
Lasit
Ikä
Aikuiset

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

Aiheeseen liittyvät tuotteet

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje
up up