up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Odlo

URHEILUALUSASUT / ALUSKERROS

URHEILUALUSASUT / ALUSKERROS

Naisten vaatteet

Naisten vaatteet

Miesten vaatteet

Miesten vaatteet

POHJOISMAINEN

POHJOISMAINEN

LAPSET

LAPSET

LISÄTARVIKKEET

LISÄTARVIKKEET

Osastot

Lasten Vaatteet

Laukut ja Vatsalaukut

Miesten Vaatteet

Naisten Vaatteet

KAIKKI( Odlo )

Myydyimmät tuotteet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Odlo

Odlo, johtava suorituskykyvaatteiden valmistaja, on ollut innovatiivisten urheiluvaatteiden eturintamassa vuodesta 1946 lähtien. Syvästi juurtuneen laadun, toiminnallisuuden ja kestävyyden sitoutumisen ansiosta Odlo on tullut globaaliksi johtajaksi vaatteiden valmistamisessa, jotka antavat urheilijoille ja ulkoilijoille mahdollisuuden saavuttaa enemmän. Hengittävät kankaat, strategisesti sijoitetut tuuletukset ja ergonomiset muodot takaavat juoksijoille optimaalisen mukavuuden ja liikkuvuuden mailin jälkeen.
Maailmassa, jossa suorituskyky on ensisijainen, Odlo jatkaa korkeiden vaatimusten asettamista. Rikkaan innovaatiohistorian ja sitoutumisen luomiseen vaatteisiin, jotka mahdollistavat yksilöiden sukeltamisen luonnon helmeen, Odlo pysyy edelleen symbolina erinomaisuudessa urheiluvaatteiden alalla. Olipa kyse aluskerrasta lasketteluun tai haastavien polkujen kohtaamiseen, nämä vaatteet takaavat, että käyttäjät pysyvät kuivina ja lämpimänä seikkailujen aikana.

Pioneering Performance Wear Since 1946

Odlo´s clothing on todiste heidän sitoutumisestaan ​​yhdistämällä uusimman teknologian hienostuneeseen muotoiluun. Aktiivisuudesta ulkoiluvarusteisiin, heidän valikoimansa kattaa kaikki aktiivisen elämäntavan osat. Jokainen osa on huolellisesti suunniteltu parantamaan mukavuutta ja suorituskykyä, tehden Odlon menestyksekkääksi tuotemerkikseen kaikille tasoille. Modernin miehen aktiiviseen elämäntapaan sopivilla Odlo miesten vaatteilla saavutetaan täydellinen tasapaino tyylin ja toiminnallisuuden välillä. Olipa kyse hengittävistä shortsista, jotka on suunniteltu optimaalisen ilmavirran saamiseksi tai eristävistä takkeista, Odlo varmistaa, että miehet ovat hyvin varustettuja mihin tahansa seikkailuun. Odlo naisten vaatteet ottavat vastaan ​​monipuolisen suorituskyvyn ja tyylikkään estetiikan. Läpikuultavista leggingseistä, jotka tarjoavat toisen ihon tunteen, kevyisiin paitoihin, jotka on suunniteltu älykkääksi liikkuvuudeksi, jokainen osa antaa naisille mahdollisuuden voittaa haasteet ja ottaa vastaan ​​omien tyyliensä. Odlo lasten vaatteet innostavat rakastamaan ulkoilua jo varhaisessa iässä. Kestävän ja mukavan suunnittelun korostamisen ansiosta vanhemmat voivat olla varmoja siitä, että heidän lapsensa on pukeutunut vaatteisiin, jotka jaksavat energisen leikin ja tutkimuksen. Yhdistämällä muodon ja toiminnan, Odlo juoksuvaatteet asettavat tahdin suorituskykyä edistäville urheiluvaatteille.
Odlo´n juoksupaitojen valikoima edustaa brändin sitoutumista innovaatioon. Nämä Odlo juoksupaita yhdistävät kosteutta poistavan tekniikan huolellisesti suunniteltuihin elementteihin, kuten heijastaviin kohokohtiin hämärässä näkyvyyden parantamiseksi, antaen juoksijoille itseluottamusta rikkoa omia rajojaan. Odlo takki on enemmän kuin vain ulkokerros; se on suojana elementtejä vastaan. Valmistettu vedenpitävistä materiaaleista ja älykkäästä lämpöregulaatiosta, nämä takit pitävät käyttäjät lämpimänä ja kuivana samalla, kun ne säilyttävät hienon ja tyylikkään ulkonäön. Odlo alusvaatteet on suunniteltu säätelemään lämpötilaa kosteuden hallinnan parantamiseksi ja tarjoamaan mukavuutta.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje