up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top

Miksi henkilökohtainen hoito on tärkeää juoksemiselle?

Juoksijana itsehoito on erittäin tärkeää. Se alkaa tasapainoisesta ruokavaliosta hyvään uneen, itsehierontaan ja jopa urheiluhierontaan. Se voi tehdä elämästäsi juoksijaystävällisemmän ja auttaa lopulta juoksemaan nopeammin. Siksi juoksijan on ylläpidettävä terveellisiä elämäntapoja, joihin kuuluu terveellisen ruoan syöminen, nesteytyksen pitäminen, hyvä nukkuminen, lisäravinteiden lisääminen ruokavalioon ja harjoittelun jälkeisen palautumissuunnitelman noudattaminen.
Itsehoito ohjelmaan osallistumisella on monia etuja. Sen on osoitettu poistavan stressiä ja masennusta, vähentävän ahdistusta, turhautumista ja vihaa, parantavan keskittymistä, parantavan energiaa ja paljon muuta. Black Diamond Salewa , Mission , Joluvi ja Nalgene Nalgene ovat parhaita tuotemerkkejä, jotka tarjoavat hoito ja palautumistuotteita juoksijoille.

Joustavuuden harjoitukset

Juoksijoiden tulisi venytellä kilpailun jälkeen, erityisesti kohdistamalla alaselän, hamstringsin, pakaran, lonkan ja vasikoiden alueita. Venyttely auttaa löysäämään lihaksia ja lisää liikealuetta.

Jäähauteet ja kylpytynnyrit

Urheiluun tarkoitettuun henkilökohtaiseen hoitoon kuuluu myös kylmähoito, joka taistelee lihaskuitujen pieniä repeämiä ja voimakkaan fyysisen aktiivisuuden tai toistuvan liikunnan aiheuttamaa arkuutta vastaan. Kylpytynnyrit auttavat vähentämään turvotusta ja kudosten hajoamista samalla kun lisäävät verenkiertoa ja rentouttavat jäykkiä lihaksia.

Vaahtotelat ja hierontapallot

Juoksijoiden tulee huolehtia lihaksistaan käyttämällä itsehieronta työkaluja, jotka auttavat vapauttamaan jännitystä lihaksista ja tarjoavat myös muita etuja, kuten stressin vähentämisen, liikeradan lisäämisen ja verenkierron stimuloinnin.

clouse menu Sulje