up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Powergym Yksiköt Omena Recoplus Box 15

Powergym Yksiköt Omena Recoplus Box 15

plus
Powergym

Powergym Yksiköt Omena Recoplus Box 15

Tuotekuvaus Powergym Yksiköt Omena Recoplus Box 15

RECOPLUS


Täydennä hiilihydraatteja, proteiineja, aminohappoja, vitamiineja ja kivennäisaineita


Voimakkaat operaattorin post liikunta ravitsemus


Kuvaus


Liikuntasuorituksen aikana ja johtuu lihasjännitystä, hormonaaliset tekijät, kuten kortisolin ja lisääntyminen vapaita radikaaleja, lihaksen kuidut ovat revitty ja lisäksi energiavaroja, etenkin glykogeenin, myös heikentää yhdessä tasossa glutamiini, sivuliikkeen ketjun aminohappoja ja E-vitamiinia


Meidän organismi, kun harjoitus on valmis, on nyt tilassa elpymisen, aineenvaihdunta on vastaanottavainen elpymistä ravinteiden ja voi uudistaa lihaksikas rakenteita ja palauttaa varannot energiaa, joista on tullut pienentynyt tai käytetty.


Recoplus on voimakas, täydellinen urheilun hyödyntämistä täydentää, suositeltava mihinkään urheilijan ja pohjimmiltaan sisältää seuraavia ravintoaineita;


* Hiilihydraatit; joka luonnollisesti stimuloi insuliinin, joka auttaa aiheuttaa puhtaan synteesiä proteiinien ja ladata energiaa myymälää lihasten (glykogeenin).

* Proteiinit; riittävästi aminohappoja elvyttää ja parantaa lihasten rakenteita vaurioitunut harjoituksen pystyä vastaamaan uusiin ponnisteluja.

* L Leusiini; "Avain" aminohappo uudelleenkäynnistyksen muodostumista lihasten proteiinia

* Quercetin; bioflavonoid jossa voimakas antioksidantti vaikutus, joka lievittää liikaa vapaiden radikaalien tuotettu harjoituksen aikana, parantaa post liikunta elpymistä.

* Monivitamiini mineraali monimutkainen; joka sisältää, muun muassa: E-vitamiini, C-vitamiini, sinkki, seleeni, natrium ja kalium, joiden avulla yleisiä orgaanisia elpymistä.


Urheilu ravitsemus ja täydentäminen Recoplus on erittäin tehokas, ja on erityisen suositeltava;


* Palautuminen energian tasoilla. Välttää tunne väsymystä.

* Nopeuttaa elpyminen, jolloin uudet ponnistelut on täytettävä nopeammin.

* Voimistaa elvyttämiseen lihasten optimaalisen suorituskyvyn.

* Taistelee toimintaa vapaiden radikaalien, voimakas antioksidantti vaikutus.


Recoplus on täydellistä ja tehokasta hyödyntämistä lisäosa, joka toimii minkä tahansa urheilua.Suositeltavaa vuorokausiannosta

MIX 80g. (1packet) 300ml. Veden vain harjoituksen jälkeen. Älä ylitä suositeltua päivittäistä annosta.

Dosis diaria RECOMENDADA


TEKNISET TIEDOT


Ravintosisältö

(Per 100g.)

Energia: 367 kcal.

Proteiinit: 25 g.

Hiilihydraatteja: 64,8 g.

Rasvat: 0,86 g.


Ravinnepitoisuudet

(Per 80 g.)

L Leusiini: 3 g.

Quercetin: 500 mg.

Kalium: 300 mg: aan.

C-vitamiini: 180 mg.

E-vitamiini: 30 mg.

B3-vitamiini: 16 mg.

Sinkki: 10 mg.

Iron: 8,1 mg.

B5-vitamiini: 6 mg: aan.

B6-vitamiini: 1,4 mg.

B2-vitamiini: 1,4 mg.

B1-vitamiini: 1100 mcg.

Vitamin B9: 200 mcg.

Biotiini: 50 mcg.

Seleeni 39 mcg.

B12-vitamiini: 2,5 mcg.


ESITYS: Näyttö laatikko 15 pakettia


Maku: omena


ALLERGEENIEN

Sisältäviä tuotteita maidosta ja soijasta. Saattaa sisältää pieniä määriä gluteenia


UKK


Missä tapauksissa se suositeltavaa ottaa Recoplus?

Aina on liikuntaa tietyn intensiteetti tai koulutusta äänenvoimakkuutta, voit ottaa tämän urheilun täydentää. Voimaa tai koulutus koneen harjoituksia, 30 minuuttia kesto tai aerobista liikuntaa yli 45 minuuttia. kesto. Talteenotto energian varaa., Elvyttämiseen lihaksen ja vähentää oksidatiivisen stressin saavutetaan ottamalla urheilu täydentää Recoplus heti liikunnan ja oikean elpyminen tarvitaan parannusta. With käytön Recoplus tunne energian talteenotto ja vähentää väsymystä ja lihaskipua on huomattava harjoituksen jälkeen.

Lisäksi erittäin kovaa harjoitusta tai että suuren työmäärän, ottaen Recoplus heti viimeistely auttaa ylläpitämään immuunijärjestelmää täydellisessä järjestyksessä ja torjumaan vapaita radikaaleja tuotettu yhdessä paraneminen urheilu ravitsemus


Onko se parasta tehdä Recoplus päivittäin, tai vain koulutusta päivää?

Ota se vain koulutuspäiviä, harjoituksen jälkeen.


Pitäisikö minun pidä tauko?

Ei, itse asiassa, jos harjoitella tietty intensiteetti tai sinulla on suuri koulutus tilavuus, Recoplus on perus täydentää ja on välttämätöntä energinen ja lihasten elpymistä.


Mitkä ovat erot Recuperox, Glutapower ja Recoplus urheilu täydentää?

Periaate Ero on siinä, että Recoplus on olennainen urheilua lisäosa, joka toimii urheilun täydentää jostain urheilulajeja, kun tavoitteena on ottaa talteen joko lihasten tai orgaanisia energian, varsinkin lievittää oksidatiivisen stressin ja hyperkortisolismi ominaisia ​​joitakin ponnisteluja.

Urheilu täydentää Glutapower on regeneraattorin joka on keskittynyt enemmän elpymistä kudosten, jotka ovat vaurioituneet harjoituksen aikana, varsinkin lihaksikas harjoitus. Tämä lisäosa soveltuu hyvin raskasta liikuntaa kuormia ja kun koulutus ylittää 5 tai 6 tuntia liikuntaa viikossa.

Urheilu täydentää Recuperox on voimakas antioksidantti, joka sopii hyvin urheiluun, jotka vaativat parannusta elpymistä ja uudistumista joissakin rakenteissa, jotka ovat vahingoittuneet harjoituksen aikana, kuten lihaskudoksen tai sidekudoksen välillä nivelet, kuten loukkaantumisen jälkeen.

Se lievittää myös liiallinen oksidatiivisen stressin jälkeen intensiivisen tai erittäin pitkäksi liikuntaa ja sitä käytetään joissakin tapauksissa urheilu täydentää Powerflex saamiseen erinomainen synerginen vaikutusta nivelet.


Voivatko nämä urheilu täydentää täydentävät toisiaan tai ne yhdessä?

Kyllä ne voivat täydentää toisiaan ja ei ole vasta niiden välillä. Sinun täytyy ottaa huomioon, että se on koulutus kuormitus ja / tai harjoituksen intensiteettiä, joka määrittää tarve ottaa käyttöön uusia täydentää parantaa energinen elpymistä, lihaksikas uusiutumista tai suojelemiseksi ja elvyttämiseksi nivelet.


Pitäisikö minun tehdä mitään ylimääräistä valkuaisainetiivisteiden?

Jos sinulla on huomattavia lihasten kuihtumista, kyllä ​​sillä olet koulutusta parantaa lihasmassaa tai koska sinulla on runsasta lihasjännityksiä, koska sellaista liikuntaa, joka harrastat. On suositeltavaa, että et ylitä absoluuttista enintään 2,5 g proteiinia per painokiloa kohden päivässä


Mitkä ovat erot urheilu täydentää RECOPLUS ja GLUTAPOWER.

Kysymys on jo vastattu edellä, mutta lyhyesti; urheilu täydentää RecoPlus on perus, täydellinen, kiinteä regeneraattori ja urheilu täydentää Glutapower on erityisesti lihaksia hyvin intensiivistä koulutusta.Koulutuksen jälkeen; Joka urheilu täydentää on parempi, RECOPLUS, GLUTAPOWER TAI BCAA'S?

Jos sinulla on vain valita yksi urheilu täydentää regeneraattori, Recoplus on kiinteä, perus regeneraattori par excellence, joten ensin olisi Recoplus sitten, riippuen intensiteetti harjoituksessa voisi sisältää muita välivahvistimien kuten Glutapower, Recuperox tai Virta BCAA.


Mitkä ovat erot urheilu täydentää Recuperox ja Recoplus

Recoplus on kiinteä, perus regenerational urheilu täydentää joka urheilijalle. Toisaalta, Recuperox ei palauta energiaa myymälöissä, esimerkiksi mutta on regenerator yhteisiä ja lihaskudoksen, se myös lievittää oksidatiivisen stressin sekä sen seurauksia, kun se on liian suuri, koska harjoituksen: Liiallinen tulehdus, hidas elpyminen, ennenaikaista solujen vanhenemista jne


Aiotko hankkia itsellesi suositun Powergym Yksiköt Omena Recoplus Box 15:n? Kaikki Powergym-merkkiset tuotteet ovat parasta laatua, jotta voit nauttia urheilusta ilman komplikaatioita. Tilaa Powergym Yksiköt Omena Recoplus Box 15 jo tänään ja saat sen kotiovellesi toimitettuna jo muutamassa päivässä. Tavoitteemme runnerinn:ssa on tarjota laadukkaita merkkivarusteita uskomattomin alhaisin hinnoin. Verkkokaupastamme löydät suuren valikoiman juoksu ja triatlon varusteita ja ainutlaatuisia vapaa-ajan tuotteita.

Ominaisuudet Powergym Yksiköt Omena Recoplus Box 15

Väri
Sininen
Valkoinen
Alakategoriat
Recovery
Tuotetyyppi
Kirjekuoret
Määrä
Laatikko
Koulutus
Myöhemmin
Kofeiini
Kofeiiniton

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up