up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Protest Leggingsit Blaine Thermo

Protest Leggingsit Blaine Thermo

Protest Leggingsit Blaine Thermo

Protest Leggingsit Blaine Thermo

plus
Protest

Protest Leggingsit Blaine Thermo

Tuotekuvaus Protest Leggingsit Blaine Thermo

Protest Blaine on monivyöhyke, muodoltaan sopiva ja erittäin mukavat lämpöhousut. Mesh-paneelit tarjoavat optimaalisen hengittävyyden. Pro kuiva materiaali takaa nopean kuivauskokemuksen ja tekee siitä täydellisen kerroksena hiihtämiseen ja nousuun. Yhdistää täydellisesti tyylikkään Kenin lämpölaajennuksen. Pysy kuivana, lämpimänä, joustavana ja mukavana Blaine-lämpöhousujen kanssa.

Hoito:

Ei saa valkaista

Älä silitä

Ei rumpukuivausta

Pese 40 ° C


Älä odota enää kauempaa ostaaksesi Protest Leggingsit Blaine Thermo:n! runnerinn:ssa kaikilla Miesten vaatteet tuotteillamme on täysi Protest:n takaama valmistajan takuu. Ostamalla urheiluvarusteesi juoksu ja triatlonverkkokaupasta, voit hyötyä kaikista juoksu ja triatlonyhteisön tarjoamista eduista. Tee tilauksesi nyt ja saat Protest Leggingsit Blaine Thermo kotiovellesi toimitettuna muutamassa arkipäivässä.

Ominaisuudet Protest Leggingsit Blaine Thermo

Pituus
Pitkä
Väri
Musta
Ominaisuudet
Lämpökerrasto
Tuotetyyppi
Sukkahousut

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up