up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Raidlight Vyötäröpaketti Stretch Raider

Raidlight Vyötäröpaketti Stretch Raider

Raidlight Vyötäröpaketti Stretch Raider

Raidlight Vyötäröpaketti Stretch Raider

Raidlight Vyötäröpaketti Stretch Raider

plus
Raidlight

Raidlight Vyötäröpaketti Stretch Raider

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Raidlight Vyötäröpaketti Stretch Raider

Tämä 38 gramman monitoiminen säilytysvyö mahdollistaa tärkeiden tarvikkeiden kuljettamisen helposti (puhelin, ruoka, nesteet, raha.

) 6 erillistä taskua organisaatioon.

Täydellinen lyhyemmille kilpailuille tai täydentävälle tallennustilalle Race Vestin täydentämiseksi pidemmillä reiteillä.

Paino: 38g.

Kankaat: 85% polyamidia, 15% elastaania.

Ominaisuudet: 6 taskua, 1 iso vetoketju, 1 iso, 4 standardia.

Venytys, 4 kokoa.

Erittäin kestävät kankaat säilyttävät kunnon ja pitävät kiinni.

Hydratointijärjestelmä: mahtuu 350 ml Eazyflask-pulloa tai 300 ml: n pulloja.Älä odota enää ostaaksesi Raidlight Vyötäröpaketti Stretch Raider reilummilla myyntiehdoilla ja markkinoiden parhailla hinnoilla. Lisäksi, runnerinn:sta löydät myös muita Vyötärölaukut tuotteita Nestetytys kategoriasta, joita saatat tarvita varustekokoelmaasi. Osta Raidlight Vyötäröpaketti Stretch Raider ja saat sen kotiinkuljetettuna jo muutamassa päivässä. Tsekkaa myös Vyötärölaukut tarjoukset tehdäksesi parhaan parhaan mahdollisen diilin.

Ominaisuudet Raidlight Vyötäröpaketti Stretch Raider

Väri
Harmaa

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Hieno

-

Kaikki on mahtavaa "!

Onnistunut hankinta

-

Kevyt ja helppo käyttää, se palvelee tarkoitustaan, johon se on tarkoitettu

Kevyt ja helppo käyttää

-

Erittäin kevyt ja helppo käyttää. Vyötäröni on 30 tuumaa ja käytettävä koko M OK.

Kevyt ja kestävä

-

Erittäin kevyt ja kestävä vyö, kangas on joustavaa ja venyy hyvin, siihen mahtuu helposti taskulamppu, takki, käsineet, geelit ja puhelin. koukku navat takana

Erittäin kevyt, kestävä

-

Erittäin kevyt ja kestävä vyö, kangas on joustavaa ja venyy hyvin, siihen mahtuu helposti taskulamppu, takki, käsineet, geelit ja puhelin. koukku navat takana

Modulaarinen ja mukava vyö, mutta ...

-

Puhelutasku ei ole vedenpitävä, ja se on suorastaan valitettavaa. Hänen iPhonen palauttaminen hikoiltuaan poistumisen jälkeen on häpeää, kun taas shortseihin tai shortseihin rakennetut taskut eivät aiheuta tätä haittaa - suurimmaksi osaksi ... Raidlight olisi voinut tehdä paremmin!

Täydellinen soitto

-

Kevyt ja pitää tavaroita erittäin hyvin, siinä ei ole välilehtiä taskujen avaamiseen. Todella mukava, kevyt ja hyvin istuva vyö. Näyttää tiukasti aluksi, kun tilaat kokotaulukon mukaan, mutta se sallii hyvän istuvuuden, kun sitä ladataan esimerkiksi baareilla, sadetakilla, käsineillä ja puhelimella, kun liikutat huomattavan määrän kilometrejä, pieni vesipullo todennäköisesti luultavasti sopivat myös. Voidaan myös yhdistää täydellisesti kilpailun liiviin. Se ei ole havaittavissa eikä koukuta lonkka-liikettä, jos se istuu lonkan luiden päällä.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up