up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Realme Smart

Realme Smart

Realme Smart

Realme Smart

plus
Realme

Realme Smart

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Realme Smart

Realme Smart Scale tallentaa muutoksesi 50 g Tarkka 1 360 päivän pitkä valmiustila 16 terveyden mittaustyyppiä
Mittaa terveyttäsi r rasvalla] Kehon rasvaprosentti on kehon rasvamäärä, joka on kolme kertaa saman painon lihasten määrä. Joten vaikka kahdella ihmisellä on sama pituus ja paino. mitä alhaisempi kehon rasvaprosentti, sitä terveellisempiä ja laihempia ne ovat!
Realme Link -sovellus antaa sinulle räätälöidyn terveysraportin jokaisen käytön jälkeen, jotta voit ymmärtää kehosi täysin. Voit helposti visualisoida terveydentilasi ja kerätä kunnollisia terveysneuvoja, jotta sinusta tulisi sopivampi.
Asteikko koko perheelle Realme Smart Scale voi tallentaa monen henkilön terveystietoprofiileja yksinoikeudella kaikille. Jokaisen perheen memtx • r: n terveystiedot voivat olla tarkkoja niiden pituuden, sukupuolen ja iän mukaan, jotta koko perheellä olisi selkeä käsitys heidän terveydentilastaan.
Syö kaksi morecherrl, se U tiedät. To hxghly scnsmvc BIA sensor
Punnitse lemmikkisi ja hedelmäsi Realme-älyvaa'alla on myös erityinen pieni painotila, joka voi mitata painon tarkasti 50 g: sta 9,99 kg: iin tarkkuudella jopa 1 Og. Voit mitata vauvojen, pienten lemmikkieläinten, hedelmien ja muiden pienten tuotteiden painon, mikä helpottaa elämääsi.
360 päivän pituinen valmiustila Realme-älyvaa'assa on neljä AAA-paristoa. Realme lab -testin jälkeen yhtä paristosarjaa voidaan käyttää jopa vuoden ajan.
6 mm: n parannettu karkaistu lasikuori, painokapasiteetti jopa 350 kg


Tekniset tiedot:

Tuotteen nimi realme Smart Scale
Koko 300x300x23,25mm
Bluetooth-versio 5.0
Vähimmäistarkkuus 0,05 kg 9,99 kg Vähintään: 0,01 kg 10 kg 99,95 kg Vähintään: 0,05 kg
Teho DC 6V 4 * AAA
Paino (ilman akkua) 1,69 kg
Painoalue 0,05 kg, 150 kg
Tuettu järjestelmä vuokralle Android 5.0
Akun kesto. (2-3 kertaa päivässä) 360 päivää.Löydä suosikki Palautuminen ja hoitomallisi ja nauti juoksu ja triatlonsta. Sinulla on oikeus palauttaa ostoksesi 30 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta, jos et ole tyytyväinen Realme Smart:n. Jos sinulla kysyttävää Realme Smart:sta tai muista tuotteista, ole hyvä ja ota yhteyttä juoksu ja triatlonasiantuntijoihimme puhelimitse tai sähköpostitse.

Ominaisuudet Realme Smart

Väri
Sininen

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

Aiheeseen liittyvät tuotteet

clouse menu Sulje
up up