up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Salomon

MIESTEN TIEKENKIÄ

MIESTEN TIEKENKIÄ

MIESTEN MATKOKENKIÄ

MIESTEN MATKOKENKIÄ

KOSTEUTTAMINEN

KOSTEUTTAMINEN

NAISTEN TIEKENKIÄ

NAISTEN TIEKENKIÄ

NAISTEN TRAIL KENGÄT

NAISTEN TRAIL KENGÄT

LASTEN JALKINEET

LASTEN JALKINEET

Osastot

Juoksuvarusteet

Lasten Kengät

Laukut Ja Vatsalaukut

Miesten Kengät

Miesten Vaatteet

Naisten Kengät

Naisten Vaatteet

Nestetytys

KAIKKI( Salomon )

Salomon

Salomon on yksi maailman suosituimmista merkeistä. Se perustettiin vuonna 1947, ranskalainen urheiluvälineitä valmistava yritys, joka sijaitsee Annecyssa. Salomonista on tullut johtava yritys, joka tarjoaa laadukkaita ulkoiluvälineitä kaiken ikäisille. Nykyään Salomonilla on laaja valikoima laadukkaita jalkineita, joissa on innovatiivinen muotoilu urheilijoiden vaatimuksiin. Nämä kengät ovat kevyet ja tarjoavat maksimaalisen mukavuuden jaloillesi juoksemisen aikana. GORE TEX -teknologia tarjoaa maksimaalisen innovaation kankaaseen. Miesten ja naisten Salomon-kenkiä leimaa niiden kestävyys, kestävyys, laaja väri- ja muotoiluvalikoima, maksimaalinen mukavuus ja iskunvaimennus. Trail Running Speedcross -kengät sopivat ihanteellisesti vuoristojuoksuun.


Salomonin erinomainen juoksuvaatevalikoima tarjoaa laajan valikoiman vaatteita, kuten takkeja, liivejä, housuja, fleecejä, käsineitä ja sukkia. Salomon-vaatteet on suunniteltu erityisesti miehille ja naisille parantamaan jokaisen henkilön urheilusuoritusta. Täydentääksesi varusteesi ja ottaaksesi kaiken tarvitsemasi mukaan retkille, valitse reppu, fanny-reppu tai myös nesteytysliivin, pussin tai vesipullon ylläpitämiseksi.

clouse menu Sulje