up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Salomon

MIESTEN TIEKENKIÄ

MIESTEN TIEKENKIÄ

MIESTEN MATKOKENKIÄ

MIESTEN MATKOKENKIÄ

KOSTEUTTAMINEN

KOSTEUTTAMINEN

NAISTEN TIEKENKIÄ

NAISTEN TIEKENKIÄ

NAISTEN TRAIL KENGÄT

NAISTEN TRAIL KENGÄT

LASTEN JALKINEET

LASTEN JALKINEET

Osastot

Juoksuvarusteet

Lasten Kengät

Laukut ja Vatsalaukut

Miesten Kengät

Miesten Vaatteet

Naisten Kengät

Naisten Vaatteet

Nestetytys

KAIKKI( Salomon )

Salomon

Paranna juoksukykyäsi täydellisellä Salomon-valikoimalla Runnerinnissä. Salomon on ranskalainen urheiluvälinevalmistaja, joka perustettiin vuonna 1947. Nykyään se on parhaimpia laatumerkkejä kaikenikäisille. Jos haluat tuntua elävältä juostessasi, valitse Salomonin kengät. Ei ole väliä, pidätkö enemmän polusta vai tiestä juostessasi. Salomonin miesten ja naisten kenkien kanssa voit viedä juoksuasi seuraavalle tasolle. Jos haluat juosta nopeammin, sinun täytyy parantaa fyysistä kuntoasi saavuttaaksesi tavoite nopeasti. Salomon julkaisi ensimmäisen Raid Race Trail -kenkänsä ja aloitti juoksuretkensä vuonna 2001. Sen erinomaisen istuvuuden ja mukavuuden ansiosta se tuli innovatiiviseksi suunnitteluksi. Löydä parhaat kengät, jotka ovat pehmeitä, kevyitä ja erittäin iskunvaimentavia Salomonin avulla. Salomonin saappaat ovat erittäin vahvoja ja suunniteltuja parhaiden teknologioiden avulla laadun ja mukavuuden kanssa. Salomon esitteli Speed Cross -kenkälinjansa vuonna 2006 ja alusta alkaen ne tulivat osaksi ultrajuoksua ja vaellusjuoksua. Nämä Speedcross-kengät ovat erinomaisia juoksemiseen vuorilla. Se on kaikille alustoille suunniteltu kenkälinja, joka sopii sekä tie- että radalle. Kaikkien näiden vuosien aikana Salomon on uskomattoman tehokkaasti lisännyt kenkien vakautta paremman istuvuuden ja mukavuuden kanssa. Salomonin vesikengät ovat toinen suuri kenkävalikoima, jota on saatavana laajalti. Sen ultra-spesifinen ja nopeasti kuivuva teknologia voi antaa sinulle mahdollisuuden juosta liukkailla pinnoilla. Sen saumaton veden imeytymisteknologia tarjoaa erinomaisen mukavuuden jaloillesi. Nämä vesikengät täydentävät vesilajejasi lopullisella luottamuksen lisäyksellä.

Salomonin urheiluvarusteet kaikille lajeille

Salomonin laadukkaassa urheiluvarusteiden valikoimassa on Salomonin juomapaidat, reppu, vyölaukut, juomapullot, hanskat, sukat ja muuta tarvittavaa varustetta. Sen urheiluvaatteiden ja -tarvikkeiden erityistekniikka parantaa kaikkien miesten ja naisten urheilukykyä. Lyhyesti sanottuna tämä klassisi urheiluvarusteiden valikoima luo hyvän vakauden ja tuen, mikä on yhtä tärkeää epämääräisillä alustoilla liikuttaessa. Brändi panostaa myös kestävästi kierrätettyihin tuotteisiin. Siksi Salomonilla on hyvä maine tarjota parhaita ja mukavimpia urheiluvarusteita ympäri maailmaa.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje