up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Scarpa Maastojuoksukengät Neutron 2

Scarpa Maastojuoksukengät Neutron 2

Scarpa Maastojuoksukengät Neutron 2

Scarpa Maastojuoksukengät Neutron 2

plus
Scarpa

Scarpa Maastojuoksukengät Neutron 2

Tuotekuvaus Scarpa Maastojuoksukengät Neutron 2

Neutron 2 Trail Running Shoes on naisille tarkoitettu Scarpa -juoksukenkä, jota suositellaan polkujuoksuharjoitteluun. Näillä juoksukengillä voit liikkua nopeasti.

TPU -pohjan rakenne toimii vääntymisenestojärjestelmänä ylimääräisenä rebound -järjestelmänä energian palauttamiseksi. Lisäksi sen välipohja tarttuu jalkaasi niin, että se sopii kaikenlaisiin maastoihin.

Tämän mallin yläosassa on vedenkestävä mikrokuitu, joka pitää ihon kuivana ja raikkaana pidempään. Se sisältää myös joustavaa kangasta, joka parantaa liikkuvuutta. Pudotus on 58 millimetriä. Sen paino on noin 335 grammaa.

Uusi viimeinen mahdollistaa enemmän mukavuutta ja tilaa toe-alueella, kun taas uusi TPU-pohjan sisäosa toimii sekä anti-vääntöjärjes- telmänä että XRS (Extra Rebound System), mikä lisää huomattavasti tehokkuutta ja nopeutta jalan työntyessä. Kengän keveys ja innovatiivinen ylempi muotoilu sopivat täydellisesti vauhtiin ilman pehmusteita ja suojausratkaisuja. Välipohjan rakenne mahdollistaa dynaamisen askeleen kantapäästä varteen ja Vibram® Megagrip-ulkopohja soveltuu mihinkään maastoon ja märään.

Tekniset tiedot:

Yläosa: kangas + mikrokuituliina vedenpitävä + TPU

Vuori: Stretch Textile

Sole: Genetic II

Viimeinen: ARF

Paino: 335 g


Suunnitteletko Scarpa Maastojuoksukengät Neutron 2:n ostamista? Ei mikään ihme, sillä se on yksi runnerinn:n, juoksu ja triatlonkaupan suosituimmista tuotteista. Tuotteen alennettu hinta on vain 134.49 $, ainoastaan rajoitetun ajan! runnerinn:ssa voit hyötyä uskomattomista eduista ja löytää korkealaatuisia Scarpa-tuotteita parhailla hinnoilla. Kaikilla juoksu ja triatlon tuotteillamme on valmistajan takaama laatutakuu.

Ominaisuudet Scarpa Maastojuoksukengät Neutron 2

Askellus
Neutraali
Drop
5-8 mm
Väri
Violetti
Jalkineen paino
Yli 300 g
Kengän leveys
Normaali
Anturateknologia
Vibram®

Tecnologias Scarpa Maastojuoksukengät Neutron 2

Etsitkö juoksukenkiä?

Etsitkö juoksukenkiä?

Autamme sinua löytämään oikeat kengät

Aloita

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Väreissä

-

Kauniit värit Erinomainen kenkä Liian huono väärä koko

Scarpa trail neutro 2

-

koripallo Minusta tuntuu hyvältä juoksevan

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up