up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Scarpa Maastojuoksukengät Spin RS8

Scarpa Maastojuoksukengät Spin RS8

Scarpa Maastojuoksukengät Spin RS8

Scarpa Maastojuoksukengät Spin RS8

plus
Scarpa

Scarpa Maastojuoksukengät Spin RS8

Tuotekuvaus Scarpa Maastojuoksukengät Spin RS8

Spin RS8 on Scarpa-miesten urheilukenkä, joka tarjoaa sinulle kaiken tarvitsemasi mukavuuden harjoittelun tai maastojuoksukilpailun aikana, koska tämä muotoilu on luotu pitkille matkoille.

Tälle urheilukengälle on luonteenomaista se, että se tarjoaa erinomaisen vakauden, koska siihen sisältyy eksoskeletoni ja lämpöhitsattu TPU-kalvo. Riittävän otteen takaamiseksi Scarpa-polkujuoksukenkä vähentää pronation aikana syntyviä iskuja ja parantaa samalla pitoa.

Yksi tämän version ominaisuuksista on sen automaattinen kaulus, joka ergonomisen muotoilunsa ansiosta takaa mukautuvuuden ja mukavuuden. Lisäksi sen rakenne on tiukka, joka muistuttaa sukkaa, sisältäen sekä jalan että kielen, taivutuskohdan ja kauluksen. Versiota on saatavana useina väriyhdistelminä.

Drop 8, Vibram® MegaGrip ja LiteBase -tekniikka sekä super pehmuste ovat RS8: n avainsanoja. Multi voittaja SPIN -mallin innoittamana RS8 on valinta reitittimille, jotka etsivät korkeita pehmuste- ja pudotusarvoja.

Ihanteellinen Ultra-polkuja ja pitkiä matkoja varten, se antaa hyvän vakauden ja hallinnan mihin tahansa maastoon Exoskeletonin ansiosta suojatuilla lämpöhitsauksella varustetulla TPU-kalvolla.

Syntynyt voitettavaksi, SPIN RS8: lla on uusin ja innovatiivisin Vibram® LiteBase -tekniikka, jossa on MegaGrip-yhdiste, jonka ansiosta painonpudotus pienenee ja pehmuste- ja tartuntaominaisuudet vähenevät. Koroke odottaa sinua.

Ulkopohja: Vibram Velox LBT

Pudota: 8mm

Viimeksi: ARS

Yläosa: kangas + kalvo

Vuori: Stretch Textile

Paino: 530g paria kohti 42

Autofit kaulus

AUTOFIT COLLAR takaa kauluksen ergonomisen muotoilun ja erityisen pehmusteen ansiosta maksimaalisen sopeutumiskyvyn ja mukavuuden ylemmän tason, vähentäen iskunkestävyyttä, joka lepää Achillesella ja kauniilla alueella. Suuri suorituskyky ja mukavuus kaikilla maastoilla.

Sock Fit

Epäilemättä evoluutioteorian ja agilityn käsite. Rakennusjärjestelmä, joka sopii niin mukavaksi kuin sukka, tunne olevan jalansijaasi. Kielen, jousipisteen ja kauluksen sisältävä osa on valmistettu yhdestä S TECH SCHOELLER elastisesta teknisestä kankaasta


Juuri nyt, Scarpa Maastojuoksukengät Spin RS8 on alennuksessa ja täydellinen tuote urheilun harrastamiseen ja siitä nauttimiseen. runnerinn:sta, löydät myös muita tuotteita täydentämään varusteitasi, Miesten kengät katalogista Maastojuoksu kategoriasta. Valikoimastamme löydät suuren määrän Maastojuoksu tuotteita, jotta voisit harrastaa urheilua entistä useimmin ja nauttia siitä entistä enemmän.

Ominaisuudet Scarpa Maastojuoksukengät Spin RS8

Askellus
Neutraali
Drop
5-8 mm
Väri
Musta
Jalkineen paino
Yli 300 g
Kengän leveys
Normaali
Anturateknologia
Vibram®

Tecnologias Scarpa Maastojuoksukengät Spin RS8

Etsitkö juoksukenkiä?

Etsitkö juoksukenkiä?

Autamme sinua löytämään oikeat kengät

Aloita

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Mukava sqin

-

Vaikka se tuntuu kevyeltä, sillä on sopiva kovuus ja se voi tarttua tiukasti maahan. Pidän myös ulkonäöstä. Hieno spin

Täydellinen

-

täydellinen

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up