up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Scott LCG Compact ACS

plus
Scott

Scott LCG Compact ACS

Tuotekuvaus Scott LCG Compact ACS

Scott Vertic Junior Pants -housuissa on rento freeride-istuvuus. Lisäksi joitain ainutlaatuisia ominaisuuksia, kuten valmiit helman pidennykset, joiden avulla housujen lahkeet voidaan pidentää jopa 3 cm.


Ominaisuudet:

- Täysin teipatut saumat
- Irrotettavat, säädettävät henkselit
- Käsienlämmittimet
- Säädettävä vyötärö
- Valmis Grow-It 3 cm:n mansetin ja säärystimen pidennys


Tekniset tiedot:

- Tekniikat: Dryosphere 2l Eco Dwr
- Koostumus: 100% polyesteriä
- Eristys: Strateginen lämmönsäätö, jossa on 80 g Bluesign®-hyväksytty Duroloft-eristys viileillä vyöhykkeillä ja suorituskykyinen verkko kuumilla vyöhykkeillä

Ekologiset ominaisuudet:
- Bluesign-hyväksytty materiaali
- Pfc-vapaa Dwr


Tekniikka:

Duroloft eristys:
- Duroloft-eriste vangitsee lämpöä ilmataskuihin ja tarjoaa erinomaisen lämpöeristyksen / Duroloft Ecolla on samat ominaisuudet kuin Duroloftilla, mutta se on valmistettu kierrätetyistä ja kierrätettävistä kuiduista / Duroloft Bio on villan ja polylaktihappokuitujen sekoitus, uusiutuvista uusiutuvista lähteistä johdettu biomuovi. Duroloft yhdistää villan erinomaiset lämpöä säätelevät ja antibakteeriset ominaisuudet synteettisen kuidun keveyteen ja nopeasti kuivuviin ominaisuuksiin. Kaikki Duroloft-eristeet ovat saatavilla eri painoisina ja yhdistettyinä erilaisiin kankaisiin, jotka sopivat kaikkiin ulkoiluun.

Strateginen lämpösäätely (Str):
- Edustaa edistyneintä eristys- ja imeytysmateriaalien sijoitusta. Strateginen lämmönsäätö (Str) johtaa dynaamisesti toimiviin kevyisiin vaatteisiin. Str sijoittaa eristyksen sinne, missä sitä tarvitset kylmillä vyöhykkeillä ja suorituskykyisiä verkkoja kuumilla vyöhykkeillä. Strateginen sijoitus varmistaa, että Garmet pitää sinut lämpimänä ja kuivana ilman turhaa massaa.

Kuivapallo:
- Dryosphere-kankaat tarjoavat 10 000/12 000 vedenpitävän/tuulenpitävän/hengittävän esteen, joka suojaa sinua elementeiltä. Tämä tekniikka toimii suojana vettä ja tuulta vastaan, mahdollistaen samalla höyryn poistumisen, pitäen sinut kuivana ja mukavana kaikissa olosuhteissa.


Hoito:

- Silitys matalalla lämmöllä (maks. 110 °C)
- Ei rumpukuivausta
- Konepesu: synteettinen pesu / miedo käsittely, pysyvä puristus (max. 30 °C)
- Ammattimainen kuivapesu
- Ei saa valkaista
Älä odota enää kauempaa ostaaksesi Scott LCG Compact ACS:n! runnerinn:ssa kaikilla Juoksuvarusteet tuotteillamme on täysi Scott:n takaama valmistajan takuu. Ostamalla urheiluvarusteesi juoksu ja triatlonverkkokaupasta, voit hyötyä kaikista juoksu ja triatlonyhteisön tarjoamista eduista. Tee tilauksesi nyt ja saat Scott LCG Compact ACS kotiovellesi toimitettuna muutamassa arkipäivässä.

Ominaisuudet Scott LCG Compact ACS

Linssityyppi
Normaali
Linssikategoriat
Luokka 3 - Aurinkoista/kirkas valo
Väri
Musta
Alakategoriat
Maskit
Tuotetyyppi
Linssit

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje
up up