up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Scott LCG Compact

plus
Scott

Scott LCG Compact

Tuotekuvaus Scott LCG Compact

Huippuluokan suojalasimme tarjoavat linssinvaihtojärjestelmiä, joko helpoilla linssipidotusjärjestelmillä tai premium-LCG-tekniikalla.

Siksi nämä suojalasit ovat osa SCOTT-vaihtoobjektiiviohjelmaamme, jonka avulla voit korvata valitettavasti rikkoutuneen linssin tai rikastuttaa linssisi sävyvaihtoehtoja, jotta suojalasit voidaan säätää täydellisesti sääolosuhteisiin.

tekniikka:

Scott Optiview:

Nämä Euroopassa valmistetut linssit on valmistettu polykarbonaatista varmistaen mukavuuden ja hyvän iskunkestävyyden. Scottin oma ruiskupuristusprosessi ja kovapinnan käsittely takaa, että jokainen OptiView-linssi on optisesti oikea ja vääristymätön. Scott OptiView -linssit ovat saatavana pallomaisina tai lieriömäisinä.

Nofog ™ -sumulasilinssien hoito:

SCOTT-objektiivit käyvät läpi pysyvän No Fog ™ -käsittelyprosessin kondensaation ja sumun estämiseksi.

100% UV-suojaus:

Kaikki SCOTT-linssit on optisesti suunniteltu suojaamaan 100% haitallisista UVA / UVB-säteistä.

Ilmanohjausjärjestelmän ac:

ACS-ilmanvaihto sisältää linssin ilmanottoaukot lasin linssiin ja kehyksen ilmanottoaukot suojalasin pohjaan. Tuloksena on hienostunut ilmanvaihtojärjestelmä, joka auttaa estämään kondenssin ja sumujen muodostumisen.


Täydennä tilauksesi Scott LCG Compact:lla, jonka löydät Juoksuvarusteet kokoelmastamme Varaosat tuotteiden joukosta. Selaa myös muita juoksu ja triatlon kategorioita runnerinn:ssa, joka on oma juoksu ja triatlonvarusteisiin erikoistunut verkkokauppasi. Hanki nyt kaikki Varaosat varusteesi parhailla hinnoilla, 100% alin hintatakuulla runnerinn:ssa!

Ominaisuudet Scott LCG Compact

Linssityyppi
Normaali
Linssikategoriat
Luokka 2 - Pilvinen/hämärässä
Väri
Sininen
Alakategoriat
Maskit
Tuotetyyppi
Linssit

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje
up up