up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Scott Vyötäröpaketti Trail TR Fanny Pack

plus
Scott

Scott Vyötäröpaketti Trail TR Fanny Pack

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Scott Vyötäröpaketti Trail TR Fanny Pack

SCOTT TR Belt on minimalistinen vaihtoehto maastojuoksu, hiihto ja maratoneja. On olemassa useita verkkotaskut pieniä virvokkeita, ja joustava teriä takaa liukua vapaasti, laadukasta mukavuutta.

Tekniset tiedot:

rakentaminen:

Ultrakevyt Elastinen Kangas

P.Air Hunaja Nude Mesh

Noin Paino: 99 g (149g pullo)

Volume: 1.5L

Sävellys:

50% PA, 30% PES, 20% elastaania

Ulottuvuus:

Korkeus: 16cm

Leveys: 32cm

Syvyys: 9 cm


Jos olet kiinnostunut Scott:n Vyötäröpaketti Trail TR Fanny Pack tuotteesta, voimme iloisesti ilmoittaa, että löydät sen valikoimastamme ja tarjoamme sen markkinoiden edullisimmalla hinnalla. Laukut ja vatsalaukut tuotteet Scott-tuotemerkiltä ovat markkinoiden korkealaatuisimpia. Scott suunnittelee korkealaatuisia ja innovatiivisia juoksu ja triatlon tuotteita, jotka on räätäköity asiakkaiden tarpeiden mukaan. Joten tutustu tarjouksiimme ja tilaa oma Scott Vyötäröpaketti Trail TR Fanny Pack jo tänään!

Ominaisuudet Scott Vyötäröpaketti Trail TR Fanny Pack

Väri
Musta

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Upea tuote

-

Se on erittäin mukava ja se osoittaa, että materiaalit ovat laatua. Jotta voin sanoa, matkapuhelimeni ei mahu taskuun (ja se on normaali vakiokokoinen).

Hyvä toiminta

-

hyvä toiminta ja voi käyttää muita pulloja tämän laukun kanssa

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up