up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Topeak Sykemittari PanoBike

plus
Topeak

Topeak Sykemittari PanoBike

Tuotekuvaus Topeak Sykemittari PanoBike

PanoBike Bluetooth-älykäs sykemittari rintahihnalla, 1800 tunnin akku


Jos etsit juoksu ja triatlonvarusteisiin erikoistunutta verkkokauppaa, tutustu runnerinn:aan. Topeak:n virallisena jälleenmyyjänä, kaikilla juoksu ja triatlontuotteilla on täysi Topeak:n takaama takuu. Valitse yksi Elektroniikka kategorioista ja tutustu laajaan Elektroniikka tuotteiden valikoimaamme, joka on juuri sinua ja lempiurheilulajiasi varten. Selvittääksemme kaikki epäilykset, ota asiakaspalveluumme yhteyttä puhlimitse tai sähköpostitse. Älä odota enää pidempään! Topeak Sykemittari PanoBike on paras tuote juoksu ja triatlontavoitteidesi saavuttamiseksi.

Ominaisuudet Topeak Sykemittari PanoBike

Väri
Musta
Tunnistimet
Sykemittarit
Tuotetyyppi
Tunnistimet
liitettävyys
Bluetooth Smart
Bluetooth

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up