up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Topo athletic Maastojuoksukengät Terraventure

Topo athletic Maastojuoksukengät Terraventure

Topo athletic Maastojuoksukengät Terraventure

Topo athletic Maastojuoksukengät Terraventure

plus
Topo athletic

Topo Athletic Maastojuoksukengät Terraventure

Tuotekuvaus Topo athletic Maastojuoksukengät Terraventure

Terraventure työntää rajoja kevyt suorituskyky ja tukeva kestävyyttä. Tämä alusta ominaisuuksia aggressiivinen kiinnikkeiden tarjoamaan parempaa pitoa ja puolivälissä jalka vakautta. Joustava ESS jalkaterän kalliolevy suojaa jalka kivestä mustelmia kun ghillie nauhoitus takaa turvallisen midfoot sopivaksi.

Tekniset tiedot:

6 mm kumipohja

14 mm (kantapää) // 11 mm (pallo) välipohja

5 mm pohjallinen

Yhteensä pinon korkeus 25 mm x 22 mm (3 mm pisara)

Paino: 10.4 oz.


Topo athletic Maastojuoksukengät Terraventure:een kuuluu Topo athletic:n takaama valmistajan takuu. Topo athletic:n virallisena jälleenmyyjänä, kaikilla myymillämme juoksu ja triatlontuotteilla on 2 vuoden valmistajan takuu. runnerinn:ssa, olemme valinneet kokoelmaamme ainoastaan korkealaatuisia Miesten kengät tuotteita, jotka tekevät urheilustasi mukavampaa. Maastojuoksutuotteidemme tarkoituksena on tarjota sinulle kaikki tarvitsemasi varusteet helposti ja vaivattomasti muutamalla klikkauksella ja antaa sinulle lisää inspiraatiota päivittäiseen liikuntaan.

Ominaisuudet Topo athletic Maastojuoksukengät Terraventure

Askellus
Neutraali
Drop
0-4 mm
Väri
Vihreä
Jalkineen paino
250 - 300 g
Kengän leveys
Normaali

Etsitkö juoksukenkiä?

Etsitkö juoksukenkiä?

Autamme sinua löytämään oikeat kengät

Aloita

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Very nice shoe for lightweight hiking

-

I bought this for hiking after Altra Lone Peak 4.5 and I was positively surprised. Durability and fit are much much better for. It is also is lighter. Width is is the same wide as Altra and good room for toes. I recommend this for a long distance hiker who values wide fit, durability and lightweight. I have normal size 42.5 and order the same and its perfect!

Mukava ja loistava tuote

-

Mukavat kengät muodonsa vuoksi, niillä on erinomainen tiiviste. Niille, joilla on leveät jalat, ne ovat täydellisiä!

Mukava - lähellä nollapisaraa

-

samanlainen kuin ultra-hanke, mutta vähän vähemmän pehmustettu. ihana leveä varvaslaatikko ja erittäin rajoitettu kantapää-toe-pudotus, jota pidän kengässä. tuntui mukavalta kokeilla, hieman tiukasti keskellä jalkaa, mutta se on enemmän minun suuren äänenvoimakkuuden jalkani kuin mikään muu.

Erittäin mukava

-

Nämä lenkkarit ovat olleet löytö niille meistä, jotka etsivät pisaraa ja joitain pehmusteita. se on erittäin mukava ja jättää tarpeeksi tilaa jalkalle ja varpaille. Fantastinen.

Hyvä

-

Terraventure on hieno urheilujalkine. Pidän suunnittelusta, mutta väri erityisesti tilaa varpaille. Fit on erinomainen, mikään ei paina ja juoksenn kuin "olohuoneessa". Yksi tähti vähemmän, koska kenkä ei ole varustettu kalvolla. Mutta kuka haluaa olla täydellinen?

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up