up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Xero shoes Kengät Prio

Xero shoes Kengät Prio

Xero shoes Kengät Prio

Xero shoes Kengät Prio

Xero shoes Kengät Prio

Xero shoes Kengät Prio

plus
Xero shoes

Xero Shoes Kengät Prio

Tuotekuvaus Xero shoes Kengät Prio

Juokse, kouluta, nosta, pelaa.
Prio tekee kaiken kevyellä suorituskyvyllä, tehokkuudella ja nopeudella.
Matalassa maassa tasapainon ja ketteryyden vuoksi Priossa on anatomisesti leveä varvaslaatikko virran tuottamiseksi.
Vain 7,6 unssia (M9) hengittävän verkon yläpuolella, tuskin tiedät sen olevan siellä.
Mutta kaksisuuntainen chevron-kulutuspinta ja huarache-innoittama kiristysjärjestelmä tarjoavat vakauden ja maan tarttumisvarmuuden.


Xero shoes Kengät Prio on täydellinen valinta täydentääksesi juoksu ja triatlon varusteitasi. runnerinn verkkokaupassa voit hyödyntää lukuisia etuja ja jos teet tilauksesi heti runnerinn:ssa, saat tuotteesi kotiinkuljetettuna jo muutamassa päivässä. Lisäksi, juoksu ja triatlon verkkokaupastamme voit löytää muita juoksu ja triatlon tuotteita, jotka sopivat yhteen Xero shoes Kengät Prio:n kanssa.

Ominaisuudet Xero shoes Kengät Prio

Askellus
Neutraali
Drop
0-4 mm
Väri
Sininen
Jalkineen paino
200 - 250 g
Kengän leveys
Normaali

Etsitkö juoksukenkiä?

Etsitkö juoksukenkiä?

Autamme sinua löytämään oikeat kengät

Aloita

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Xero shoes Kengät Prio

Väärä koko, minun vastuullani

-

Valitettavasti luotin japanilaisiin mittoihin, koska luulin niiden olevan cm ilmaistuna ja ostin siksi vastaavan eurooppalaisen koon. Todellisuudessa ne osoittautuivat erittäin kivan pieniksi ja minun piti palauttaa ne, palautus onnistui silti.

Xero shoes Kengät Prio

Erittäin kätevä

-

Kengät, joissa on paljon tilaa ja erittäin mukavat, sana kulkee perheessä, joten se on toinen kopio kotitaloudessa. Ei todellakaan viimeinen pari

Xero shoes Kengät Prio

Arvostelut xero shoes prio shoes

-

Olen ostanut Xero kengät Prio kengät 37, joka on yhtä kokoa tavallista isompi. Erittäin mukavat kengät, jotka pitävät hyvin jalassa, erityisesti tai chien kanssa. Aluksi vaikutti hieman jäykältä, mutta lopulta erittäin joustavalta. Nopea toimitus.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up